reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Ostatnia edycja:
reklama
momo1975, my też karety nie mamy ale 4 koła ma i jakoś jeździ :) Zwykle do parku-lasku, czy jak to się tam nazywa. Spaceruje się tam przednio :)
kasiazar, śpi super od paru tygodni - morzy go między 21:30 a 23 a budzi się zwykle między 4 a 7. Tylko że śpi na brzuszku, inaczej nie przespałby więcej jak godzinę (chyba, ze na i po spacerze - 2-3 godzinki ładnie potrafi spać). A śmieszek jest niezły, jak go coś bardzo rozbawi, to i na głos. Ma łaskotki :p

Dziś mamy za sobą pierwszy nowy smak - marchewkę ze słoiczka. Było zabawnie ale trochę nawet pochłonął. Jutro powtórka a może też troszkę kaszki glutenowej. W końcu mamy już 4 miesiące :)
Ostatnim razem jak tu pisałam pytałam o baseny w Tarnowie; czy orientuje się któraś, czy na basenie w mieście (tym niedawno przebudowanym) jest woda ozonowana czy chlorowana? I dzieci od jakiego wieku wpuszczają?
Jak Wam mija dzień?

Amy, a Jurek jest na mm czy na cycu ?
To moja Ania spi od 20:00 ( czasem wcześniej ) tak do 4 rano. Później do 7:00 To tak oczywiście plus minus :)
fajnie ze masz tam blisko lasek , my to po osiedlach smerfujemy.
A co do basenu, to dzwoniłam do tego nowego na Romanowicza,pani powiedziała ze jest pokoj rodzinny , ale z takimi maluchami jak nasze to nikt nie chodzi , Najmłodsze mają ok roku. A żadnych zajęc dla najmłodszych nie ma
anrysa, język blondynki :p

a ja tu nie zaglądałąm a tu tyle nowych rzeczy :)
Ale wam zazdroszcze moje "dorosłe" dziecko nie śpi tyle co wasze maluszki
Ja kiedyś na tym basenie widziałam z półrocznego malucha A woda niestety chlorowana
To widze że tylko ja nie mam koleżanki ze swojej okolicy :(

Hej ja też nie mam koleżanki ze swojej okolicy :no:

Laski nie mam za bardzo czasu Was poczytać :no: mąż przyjechał więc się trzeba nim zająć:tak:ale dziś już jedzie.
No i na 13 do pracy idę .

Igorek zajmuj się mężem a jak:) Kurde szybko jedzie.
Co do okolicy nic się nie martw, jak tylko mi się poprawi stan brzucha i zacznie być trochę cieplej, to ja będę w Twoje okolice do mamy chodzić i na pewno się spikniemy:)

Anrysa to fajnie :-)

No mąż faktycznie przyjechał wczoraj i dzis juz jedzie :sorry:.
No ale taka praca ,ma być na weekend w przyszłym tygodniu :-):-).
Więc będzie dłużej :-).

reklama
kasiazar, na cycu, plus czasem, jak dużo uleje a mleka trochę mało to go dokarmiam. Może by i spał dłużej, bo często to jeszcze śpi jak go rano karmię, ale bardzo się wierci i mlaska = głodny jest :)Więc nadopiekuńcza mamusia...
A Ty malutką karmisz piersią czy mm? Masz w planach wprowadzać nowe pokarmy wg. nowego (z glutenem wcześniej) czy starego schematu?

Dzięki za info o basenie. Ale cholera jeśli woda chlorowana to nie dziwię się, że maleństwa nie chodzą. Trzeba poczekać albo pojechać do dziadków :p

Do góry