reklama

Tarnów

Witam:-)

beattaufff jak dobrze, że to niegroźna narośl:tak:

słodziutkano to koniec ukrywania się;-) moje imię nie tajemnica, mama Zosi, a co wiek sobie napiszę 26 lat;-), pracuję w szkole specjalnej. Mieszkam pod Tarnowem.

brmagdaeee tak się tylko wydaje, że dużo robię bo wprawy nie mam;-) trzy ciasta w tym tort.
Polecam Ci to
plastry szynki posmarować serkiem almette z czosnkiem niedźwiedzim, pasek papryki tak by wystawała troszkę, zwinąć w rulon, ułożyć na głębokim półmisku, na środku zrobić dekorację z ugotowanej i pokrojonej w plastry marchwii, zalać galaretą (rosół z żelatyną)
bardzo ładnie to wygląda:-)
szybciutko się robi:-)

a dzieci niestety żadnych nie będzie bo Z jedyna wnuczką z obu stron, nasze kuzynostwo ma dzieci daleko - na Słowacji najbliżej. Swoich znajomych z dziećmi nie zapraszam bo to nie moje święto:)

crunchwypad cud miód:tak:
ja ostatnio sama byłam - to dopiero FRAJDA:happy:

nikiaa ja Ci się jeździ pociągami? w miarę punktualne? mi przyszła do głowy szalona myśl, że gdybym nie dostała pracy w swoim drugim zawodzie tutaj to bym mogła jeden czy dwa dni do Kraka dojechać:rofl2: mąż mnie wygania z tym pomysłem:dry:

eee Madzikm te dwa dni chyba nie takie uciążliwe by były:-):-):-):-)
26 mówisz to ja jestem o rok młodsza:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
aaa bo ty zdaje się zatrzymałaś suwaczek na 25;-)

ewelinaa bardzo Cię boli? może jakieś odszkodowanie Ci przyznają? tyle o tym trąbią teraz
wiesz od stycznia zdażyłam sie juz przyzwyczaić do bólu :(
najgorsze jest czekanie na te wszystkie zabiegi... terminy sa takie kosmiczne że to jest normalnie jakaś paranoja!
a o odszkodowaniu myślę coraz intensywniej bo przecież skaldki na to szły z moich poborów więc dlaczego mam nie skorzystać skoro mi to przysługuje

wiesz od stycznia zdażyłam sie juz przyzwyczaić do bólu :(
najgorsze jest czekanie na te wszystkie zabiegi... terminy sa takie kosmiczne że to jest normalnie jakaś paranoja!
a o odszkodowaniu myślę coraz intensywniej bo przecież skaldki na to szły z moich poborów więc dlaczego mam nie skorzystać skoro mi to przysługuje

jasne! tym bardziej, że potrzebujesz leczenia, zabiegów. Koniecznie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry