reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

hej
axe co do spania to moj Mateusz tez spał ze mna dokładnie równe 10 msc a teraz juz ze 2 tyg spi w łóżeczku i to chyba nie kwestia przyzwyczajenia (takze nie miej do siebie pretensji) bo jest noc ze w łóżeczku spi rewelacyjnie a jest noc ze musi spac dalej ze mna bo łóżeczko jest ba i mi sie wydaje ze u niego to jest kwestia samopoczucia tzn jak go np dziasła bola itp to spi niespokojnie a nie kwestia przyzwyczajenie. No chyba ze u was to z tym spaniem jest tak przez piers bo ja karmiłam tylko 3 msc takze on do piersi przyzwyczajony nie jest

reklama
brylancik tak Misia jest na piersi... Cały dzień jej nie je. Nawet na noc je grysik a w nocy tylko cyc i cyc.. Chyba najpierw faktycznie będę ją oduczała piersi a później nauka spania w łóżeczku

Witam sylwestrowo

My już po chorobach i ...po sylwestrze :-D Wczoraj spotkalismy sie z kuzynka i jej rodzinka ,a dzis jestesmy we czworeczke.

Witam nową mamusie!

Co do spania to ja nawet nie chce sie wypowiadac- KOSZMAR. Wiec nie mam patentu. A Asia pokazała na co ja stac zeszłej nocy- "wesoła" mama chciała spac, a Asia co ok godz budziła sie z rykiem.

momo- czy przypadkiem ciebie widziałam na spacerze koło parku w srode koło 14? Szłaś z jakąs inna mama i córka. Po prostu wszystko mi pasowało. No i czy nasz wspólny spacer jest aktualny?

No to ,kobietki na ten Nowy Rok samych radosnych chwil Wam zyczę! Do siego!

Cześć mamuski i witam nowa mamuskę :-).
Nie zazdroszcze zapalenia tez to przechodziłam :-(.
Ból okropny.

Wszystkiego dobrego w w Nowym Roku :-):-):-)

hej babki

moniaaga nie mogłaś mnie widzieć bo nie byłam w środę z mała na spacerze wiec musiałaś widzieć kogoś innego .. my póki co chorujemy tzn mała jest chora więc i spacery narazie nie wchodzą w grę ..

axe - współczuje zapalenia piersi .. ja miałam początek tego ustrojstwa ale udało mi sie to pokonać ..

Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny oby był jeszcze lepszy niż ten który przemija ;)

Hej Dziewczynki.. Ja ciągle chora. Wczoraj o 23 miałam temp 40 ;/ Noc fatalna... jeszcze mnie zęby zaczynają boleć i mam cały biały język i nie smak w buzi ;/ nie wiem co się dzieje bez kitu.. Kosmos jakiś.... ;/
Miśka mi się obudziła przed północą i z nami petardy oglądała i tylko było "łoooooooooooooooo" hehehe a strasznie tu naparzali w szoku jestem, że w miasteczku, które ma 17tys. mieszkańców więcej się dzieje jak w Tarnowie w którym jest 120tys. mieszkańców..
Od nie pamiętnych czasów córka obudziła się w nocy tylko 2 razy. Szok.

a Wy jak tam?

reklama
witam się w Nowym Roku :-)
axe przykładaj sobie kapustę białą bo ona pomaga :tak:, współczuje bólu i gorączki , jeśli chodzi o spanie to moja ma różnie ale ona jeszcze maleńka jest , z Kubą nie miałam problemów bo ładnie spał w nocy więc liczę że z małą będzie podobnie :tak:

Do góry