reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Dokładam się do życzeń :) Wszystkiego co najlepsze dla Maciusia :)

a moja Mała dalej gorączkuję. Nie idę póki co do lekarza. Jeszcze poczekaj co będzie jutro. Mam nadzieję, że jutro już będzie tego wielki finał... 8 ząbków przy 9 miesiącach. Pośpieszyła się ta moja Misia.

Dobrej nocki Wam!

reklama
Dziewczynka co tam w Tarnówku słychać? Długi weekend co? Pogoda choć dopisuje? U mnie piździ jak cholera. Wczoraj myślałam, że mnie razem z wózkiem wiatrzycho porwie... a przeważnie to co w Holandii później i w Polsce..

Axe pogoda u nas beznadziejna. Pada deszcz, przynajmniej tak mi się wydaje, bo dzisiaj z domu nie wychodziłam, idę dopiero wieczorem. Kurde w taką pogodę to nic kompletnie się nie chce. Lepiej nie strasz, że będzzie jeszcze gorzej:no:

To prawda Axe u nas beznadziejna pogoda :-(.
Pada ,wieje ,ponuro i szaro :-(.

Normalnie depresji się można nabawic tak bez słońca :confused:

1000 buziaków i uścisków dla Zosieńki naszej słodkiej!!!!! Zosieńce samych kolorowych i pięknych dni, a Rodzicom i Starszej Siostrze samej radości z tego kochanego Słonka

reklama
Do góry