reklama

Tarnów

Kasiu na Tarnowie? Bo własnie chciałam się dodać.. ale nie umiem :zawstydzona/y::baffled::sorry2: a tutaj chyba trzeba zaproszenie. Nie namawiam byście mnie wpuściły.. bo rozumiem że się boicie... Może jak zdobędę Wasze zaufanie.. to chętnie Was "poznam" nie tylko wirtualnie.

reklama
Dobra dziewczynki ja zmykam. Bo mnie dzisiaj szla* trafia z tym BB.. od rana próbowałam go rozgryść.. i udało się wkońcu na wieczór.. Choć do 14 wogóle go nie miałam :crazy::wściekła/y::angry:

Paaaaa

Całuje Was wszystkie.

Kasiu na Tarnowie? Bo własnie chciałam się dodać.. ale nie umiem :zawstydzona/y::baffled::sorry2: a tutaj chyba trzeba zaproszenie. Nie namawiam byście mnie wpuściły.. bo rozumiem że się boicie... Może jak zdobędę Wasze zaufanie.. to chętnie Was "poznam" nie tylko wirtualnie.

Słodziutka, pisałam kilkanaście postów wczesnej:

Do nowych forumowiczek

Grupa zamknięta została stworzona po to, żebyśmy mogły swobodnie w gronie znanych nam osób - głównie z forum, ale też - co bardzo ważne - ze spotkań "w realu" rozmawiać o sprawach, co do których nie chciałybyśmy żeby były dostępne "dla całego świata";-)oraz wstawiać zdjęcia nasze i naszych najbliższych.
Uważamy, że dostęp do grupy zamkniętej powinny mieć osoby, które zdążyłyśmy poznać, mamy do nich zaufanie i nie są już takie anonimowe.
W chwili obecnej rozmawiamy o kryteriach jakie musi spełniać nowa osoba, żeby dostała zaproszenie do grupy zamkniętej. Proszę o cierpliwość ;-)

wiecie co.. Mam wiesci o Karoli - od Aneczki. Zostają w szpitalu. Mały ma dużą żółtaczkę, jest naświetlany i pod kroplówką...
Oby szybko sie poprawiło i wyszli do domku!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry