reklama
Nichol Na starym wez tylko torbe dla siebie a dla dziecka nei musisz miec ubranek bo sa szpitalne;-) a przy wypisie tatus przywiezie ubranka na wyjscie
a poród rodzinny jest bezpłatny za moich czasów płaciło sie cegiełke na szpital
ale sali do porodów rodzinnych jest nie uzywana bo brak personelu ale jak jest mało rodzacych an porodówce i wyrazaja zgode ze im to nie przeszkadza to mozna rodzic z partnerem/mezem/mama/kolezanka
łozka sa odzielone parawanami;-) i jest ich 3 bodajze

a poród rodzinny jest bezpłatny za moich czasów płaciło sie cegiełke na szpital
ale sali do porodów rodzinnych jest nie uzywana bo brak personelu ale jak jest mało rodzacych an porodówce i wyrazaja zgode ze im to nie przeszkadza to mozna rodzic z partnerem/mezem/mama/kolezanka
łozka sa odzielone parawanami;-) i jest ich 3 bodajze
anneczka1983
Fanka BB :)
ja co do starego nie mam doswiadczenia ale w ostatecznosci moze zadzwonic na oddziałi popytac co i jak 
Agawa25
to o której obiad jecieMusze iść zrobić obiad, bo mnie mąz przy nie puści jeszcze i co? ;-)![]()

Beti801
Trzeba mieć dla dziecka ubranko na wyście, miałam chusteczki te nawilżane i tez się od razu przydały, można przynieśc ubranka dla dziecka, ale nie trzeba. I jeszcze jedna pieluche tetrową trzeba zostawić jak sie wychodzi do domu . I nie pamietam co jeszcze

ja wiem gdzieja na ulicy Głównej ,kojarzy ktoś?
i Agawa tez bo tam jest wypozyczalnai strojow;-)
Agawa da sie cytowac ;-)
Agawa25
no już obczaiłam ;-);-);-)ja wiem gdzie
i Agawa tez bo tam jest wypozyczalnai strojow;-)
Agawa da sie cytowac ;-)
a główna wiem wiem

reklama