reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Cześć! Moje łobuzy juz śpią. Olga już 2 razy się przebudzała, ale smoczek pomógł:sorry2:

KasiaDe chyba spotkałam Twoje dzieciaki z babciami w Biedronce ;-)Nie jestem pewna na 100% czy to Miki był ;-)

Jak najbardziej możliwe:tak:

Kicia, super dziewczynki:tak:
Karola, czekamy na Was!
Madzia, niezły artykuł. Przypomniałaś mi, że muszę psa odrobaczyć:tak:
Crunch i jak Reginka? Lepiej sie czuje?

reklama
Witam
Madzia czekam na Ciebie z niecierpliwością ;) ;-):-D
Kicia super dziewczynki :-)
Crunch u mojej Madzi położna była już 2 razy, pielęgniarka 0, lekarka tego samego dnia co zadzwoniłam.Chodzę do przychodni na Długą i jestem zadowolona.
Ilaria i co lizaki dla Agaty kupione? ;-):-D

I co ze spotkaniem w Promiennym Zamku?

u nas wszystkie środki lokomocji zaliczone.Emilka w samolocie najbardziej bała się zapięcia pasów a później już ok.Najbardziej jednak podoba się jej pociąg.

Witam wieczorowo :)
Lena straszne jaja z tym kontem jestem normalnie w szoku :szok:
Centermed-owe mamuśki ale macie niezłe cyry z rejestracją dobrze że mój młody do Kolmedu zapisany jest tam można spokojnie przez telefon dzieciaka zarejestrować i nawet szybko odbierają :blink:

Witam
Madzia czekam na Ciebie z niecierpliwością ;) ;-):-D
Kicia super dziewczynki :-)
Crunch u mojej Madzi położna była już 2 razy, pielęgniarka 0, lekarka tego samego dnia co zadzwoniłam.Chodzę do przychodni na Długą i jestem zadowolona.
Ilaria i co lizaki dla Agaty kupione? ;-):-D

I co ze spotkaniem w Promiennym Zamku?

u nas wszystkie środki lokomocji zaliczone.Emilka w samolocie najbardziej bała się zapięcia pasów a później już ok.Najbardziej jednak podoba się jej pociąg.
tak lizaki kupiopne, Agatka oczywiście mówiła, ze to dla dzieci w przedszkolu;-)a na pewno sama wszystkie zjadła

reklama
Moje chłopaki już śpią i to bez straszenia że im zaśpiewam kołysankę hihiihih;-)

Chyba też się walne już spać bo okropnie jestem zmęczona ta pogoda mnie dobija rano pięknie słonecznie, cieplutko i wiosennie a wieczorem zimno i mokro brrr

Agunia jak tam po wizycie taty?

Do góry