• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Tarnów

Cześć!
Ale pyszna kawusia, mniam

Dzieciaczki zdrówka!!!
Pogoda mnie wkurza, albo inaczej ta pora roku czyli pomiędzy zima a wiosną... Ja chcę ciepełko!

Madzia pogadaj z Daną to Ci powie jak się u nas pracuje ;-)

Dana pracuje w przedszkolu?

ale mi jest tak strasznie rano przykro jak ona tak płacze :-(

Oj nie dziwię Ci się:-(

u nas nocka całkiem całkiem...chociaż jak zwykle ok 2 nasz syncio wpakował się nam do łóżka :crazy:

Tia, skąd ja to znam, tylko u nas nie znamy "dnia ani godziny" a raczej godziny, bo codziennie u nas sypia:dry:
Brawo dla Igorka za odsmoczenie!

reklama
kurcze, taki malutki a już płuca :-( jakiś cholernie chorowity ten tydzień :baffled:na szczęście wiosna coraz bliżej
zdrówka dla Dominiczka;-)

a ja czytam strasznie przejmującą książkę, Klucz Sary, czytałyście?

zdrówka dla Dominiczka ale mają problemy biedactwo:-(
a jak Dana wychodzi dzisiaj?:tak:
u nas troszkę lepiej Kuba leży słabiutki a Mikołajek śpi sobie...

Agunia dzięki za te fluidki wczorajsze
SugarwareZ-240.gif

w czasie wojny, w Paryżu, jak deportują Żydowskie dzieci z matkami i Ojcami, dzieci i niemowlęta nawet, były odłączane od rodziców i zostawiane bez opieki. to jest powieść, ale na kanwie prawdziwych wydarzeń.

Madzikm Mamut jest mocny , Ja zastanawiałam sie nad leksivac (chyba tak sie pisze) ale jak zobaczyłam jakie to liche to podziekowałam:no::baffled: zrobiliśmy na zamowienie i jest ok. Jak chcesz to zapraszam zobaczysz sobie sama pokój Meli.
Mnie osobiście biały sie nie podoba kojarzy mi sie ze szpitalem:-p;-)
Agata duza masz pannice moja ma chyba 100 cm;-)
co do rpzedszkola to mysle ze po feriach am kryzys po paru dnaich przejdzie:tak: Mela tez tak am po dłuzszej nie obecnosci;-)
Agawa zdrówka dla Kuby a nie zaszkodzi do prokocimia podjechac:tak:
Nikia to perfidnie załatwiłas tesciów ze smoczkiem;-):rofl2: zdrówka dla Natusi:-)

ojej biedaczek z Dominiczka - taki malutki a już choróbska :-(
mrowa a chyba nie pokazywałaś nowego pokoiku Melci :rofl2: (?)
masz jakiegoś sprawdzonego stolarza?
agawa żeby się tylko Mikołajek nie zaraził...
nikia ciężko się czyta takie książki...
kasiade to taki naturalny środek antykoncepcyjny :-D:-D:-D
(bo nie wiem jak u Ciebie ale Igor musi spać między nami - bo inaczej się wydziera :crazy:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry