reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Cześć!
Ale pyszna kawusia, mniam

Dzieciaczki zdrówka!!!
Pogoda mnie wkurza, albo inaczej ta pora roku czyli pomiędzy zima a wiosną... Ja chcę ciepełko!

Madzia pogadaj z Daną to Ci powie jak się u nas pracuje ;-)

Dana pracuje w przedszkolu?

ale mi jest tak strasznie rano przykro jak ona tak płacze :-(

Oj nie dziwię Ci się:-(

u nas nocka całkiem całkiem...chociaż jak zwykle ok 2 nasz syncio wpakował się nam do łóżka :crazy:

Tia, skąd ja to znam, tylko u nas nie znamy "dnia ani godziny" a raczej godziny, bo codziennie u nas sypia:dry:
Brawo dla Igorka za odsmoczenie!

reklama
ooo jejku biedny Kuba..zdrowka
Kurcze Dominik ma zapalenie pluc..biedacek zdrowka i pozytywne fluidki:tak:
gratki dla Igusia;-)za smoczusia;-)

kurcze, taki malutki a już płuca :-( jakiś cholernie chorowity ten tydzień :baffled:na szczęście wiosna coraz bliżej
zdrówka dla Dominiczka;-)

a ja czytam strasznie przejmującą książkę, Klucz Sary, czytałyście?

zdrówka dla Dominiczka ale mają problemy biedactwo:-(
a jak Dana wychodzi dzisiaj?:tak:
u nas troszkę lepiej Kuba leży słabiutki a Mikołajek śpi sobie...

Agunia dzięki za te fluidki wczorajsze
SugarwareZ-240.gif

w czasie wojny, w Paryżu, jak deportują Żydowskie dzieci z matkami i Ojcami, dzieci i niemowlęta nawet, były odłączane od rodziców i zostawiane bez opieki. to jest powieść, ale na kanwie prawdziwych wydarzeń.

w czasie wojny, w Paryżu, jak deportują Żydowskie dzieci z matkami i Ojcami, dzieci i niemowlęta nawet, były odłączane od rodziców i zostawiane bez opieki. to jest powieść, ale na kanwie prawdziwych wydarzeń.
o matko to straszna nie lubię takich bo za bardzo do siebie wszystko biorę :baffled:

Madzikm Mamut jest mocny , Ja zastanawiałam sie nad leksivac (chyba tak sie pisze) ale jak zobaczyłam jakie to liche to podziekowałam:no::baffled: zrobiliśmy na zamowienie i jest ok. Jak chcesz to zapraszam zobaczysz sobie sama pokój Meli.
Mnie osobiście biały sie nie podoba kojarzy mi sie ze szpitalem:-p;-)
Agata duza masz pannice moja ma chyba 100 cm;-)
co do rpzedszkola to mysle ze po feriach am kryzys po paru dnaich przejdzie:tak: Mela tez tak am po dłuzszej nie obecnosci;-)
Agawa zdrówka dla Kuby a nie zaszkodzi do prokocimia podjechac:tak:
Nikia to perfidnie załatwiłas tesciów ze smoczkiem;-):rofl2: zdrówka dla Natusi:-)

ojej biedaczek z Dominiczka - taki malutki a już choróbska :-(
mrowa a chyba nie pokazywałaś nowego pokoiku Melci :rofl2: (?)
masz jakiegoś sprawdzonego stolarza?
agawa żeby się tylko Mikołajek nie zaraził...
nikia ciężko się czyta takie książki...
kasiade to taki naturalny środek antykoncepcyjny :-D:-D:-D
(bo nie wiem jak u Ciebie ale Igor musi spać między nami - bo inaczej się wydziera :crazy:)

reklama
Do góry