reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
ja też dzisiaj odpadam bo Igor dopiero co skończył antybiotyk a Regina po tej gorączce też pewnie zaraz coś złapie - ale następny tydzień bardzo chętnie :tak:
mrowa e to Wam dobrze z takim znajomym stolarzem ;-)
a Ty idziesz dzisiaj?

Crunch zapomniałam przedtem napisac ze fura super:tak: myśle ze moga isc troszke do góry przed DD ale reki sobie za to nie dam uciac;-):-p
Ten stolarz ma swój zakład i normalnie innym tez robi meble;-) teraz robi mojemu bratu bo po ślubie sie wprowadzaja dos wojego domku:tak:

to mzoe przełozymy spotkanie na nastepny tydzien co? skoro tak mało chetnych?

hej :-)

My juz po spacerku ... nawet ciepło jest tylko straszliwie wiejeeee :szok:

Karolcia trzymamy mocno kciuki za Was &&&& duzo zdróweczka dla maleństwa

Madzikm gdzie ten Twoje białe mebelki ?? w galeri ich nie widac :rofl2:

Mrowa a czy ten znajomy robi kuchnie ?? mozesz dac na niego namiary ??

Nikia interesujaca ta ksiazka , tylko ja bym pewnie cały czas beczała przy niej ....

DUZO ZDRÓWECZKA DLA WSZYSKICH CHOROWITKÓW

hejka!!
Agatka nie ma za co..trzymam kciuki za was...
Anulka ja tez sie wzruszam strasznie, jako nastolatka uwielbiałam oglądac w starym kinie,takie filmy z lat 30 i wyłam na nich...bo to byly historie tragicznej milości...
a ja dziś zlozylam pita nawet kolejka mała byla;-);-)

Ja tez witam przyszłe i obecne mamusie z TARNOW I OKOLIC....ma ktoś termin na koniec kwietnia????pozdrawiam

Załączniki

• brzusio 001.jpg
    brzusio 001.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 27
reklama
witaj becik :-)napisz cosik o sobie, gratuluję dzidziusia ;-)

no trochę może źle napiasałm o tej książce, bo to taki najstraszniejzy epizod, ale to powieśc, gdzie teraźniejszość przeplata się z przeszłością, kobieta szuka po prostu osoby co przeżyła, strasznie wciąga, Natalia az prosi o jedzenie :szok::sorry2:

ja tez na PZ się nie pisze, boję się że Tymek coś złapie.

Do góry