reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Beatta w Panoramie przy burku jeszcze widziałam takie dziecięce garniturki, i chyba w tym dzieciecym na Krakowskiej, koło kwiaciarni - napewno sa spodnie w kantkę, bo kupiłam tam Kubie w zeszłym roku.

Biedna Madzia :-( Ale do jutra już blisko. Najważniejsze, że jest poprawa :tak:

Juz posprzątałam :-) Kuba śpi jak mops a ja nie wiem co ze sobą robić :szok::-D I ta cisza :szok::-D

reklama
Dzis była u mnie w sklepie babeczka co robi ręcznie takie różne aniołki, baranki np z masy solnej - mówię Wam : normalnie cudne :-):tak::-)

kurcze poszłam do drugiego pokoju,mysle cos za cicho a tam Wojtek śpi...:baffled:
a to ci niespodziankę zrobił :-D;-)
a jak tam Kuba??? byl lekarz juz u was??
lekarka była ale wiele nie pomogła bo nic mu nie można na kaszel dać bo brzuch go boli i wszystko wymiotuje więc tylko lakcid na razie i zobaczymy co to będzie dalej :no::baffled:

Becik witam :-);-) super brzuszek moja siostra też jest w ciąży i ma termin na 03.05 to blisko twojego :tak:
Beti801 i co będziesz od niej brała na sprzedaż te cuda?

dzwoniłam do Prokocimia i mamy wizytę 05 maja :baffled: trochę późno wiec się chyba w między czasie przejdę do Ołpińsiej

Natalia też śpi.
dzwonił T., Tymek znów się popłakał przy odbiorze, że chciał dłużej zostac, i jutro T. umówił się z panią, że odbierze go o 17:00 :szok::szok::szok::-D:-D:-D

zeskanuj te baranki i łowiecki i nam pokaż ;-)

anneczka, widzę że w głowie się już przewraca. :-D:-D A jak wysłałaś te foty na konkurs? dobry to pomysł! :-)

reklama
Do góry