reklama

Tarnów

ooo kurcze to nieciekawie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:biedny Kubus a osłuchowo czysty??
kurcze wiesz co są takie super krople przeciwwymiotne nazywaja się VOMITUSSCHEL..moja Domę uratowaly przed odwodnieniem..zdrówka dla was
w Prokocimiu straszne terminy szoook:szok::szok::szok::szok:rzeczywiście przejdz się jeszcze do tej Ołpińskiej w miedzyczasie:tak::tak::tak:

reklama
Natalia też śpi.
dzwonił T., Tymek znów się popłakał przy odbiorze, że chciał dłużej zostac, i jutro T. umówił się z panią, że odbierze go o 17:00 :szok::szok::szok::-D:-D:-D
o to ładnie Kuba jak go przyjdę ze świetlicy wcześniej odebrać to się też na mnie obraża :-D;-)
Agawa zaproś siorkę na forum :-)
mówiła jej ale ona czasu nie ma (tak twierdzi :-D) jeszcze nie wie co to znaczy czasu nie mieć :-D:-D:-D

Marcelito ogląda bajki :) i wcina M&Msy

Nikia mi się podoba ten czepek w płomienie :) a zdjec jeszcze nie wyslalam bo jeszcze paznokci nie zrobiłam :-D

Agawa jeszcze raz zdróweczka dla Kubusia i Mikołajka;-)

ooo kurcze to nieciekawie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:biedny Kubus a osłuchowo czysty??
kurcze wiesz co są takie super krople przeciwwymiotne nazywaja się VOMITUSSCHEL..moja Domę uratowaly przed odwodnieniem..zdrówka dla was
w Prokocimiu straszne terminy szoook:szok::szok::szok::szok:rzeczywiście przejdz się jeszcze do tej Ołpińskiej w miedzyczasie:tak::tak::tak:
mi mówiła że jak dalej będzie wymiotował to odgazowaną coca colę żeby mu dać:szok::szok::szok:
a gdzie byłaś bo nie doczytalam:zawstydzona/y::sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry