eee co tam kasiu..wczoraj w rozmowach w toku byla 14 letnia mama bliźniaczek na oko 7 miesięcznych a jej matka czyli babcia miała 29 lat![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eee co tam kasiu..wczoraj w rozmowach w toku byla 14 letnia mama bliźniaczek na oko 7 miesięcznych a jej matka czyli babcia miała 29 lat![]()
u nas jak Kubę dawałam też tak zawsze było dziwne to strasznie
a no fakt nie pomyślałam a chętną już masz?
nawet bajka nie pomogła już:-(boli go bunio dałam mu tą colę i zobaczę
![]()
ja głupia nie pomyślałam z nieba mi spadasz kobieto... lecę grzać wodęAgatka a masz termofor???cieple okłady na brzuszek bardzo pomagają...
no to reklamuj się kobietoAgunia , Kasia też to wczoraj oglądałam a dzisiaj czytałam
Agawa jeszcze nie mam![]()
byłam w tej szafie malucha nawe jednego pajaca mam z tamtąd faktycznie fajne ciuszki i czyściutko i schludnie tam mają a gdzie mieszkasz że tu na zakupy chodzisz?beattagarniturki 98, ciemno zielony w jasne prążki i granatowy, 3 części - 172 zł
Polecam sklep na Westerplatte Szafa Malucha (pisali o nim w Krakowskiej), ciucholand, rzeczy wyprasowane, naprawdę ładne, trochę drożej niż w innych szmateksach.
Jakby któraś była zaintersowana to jest kurtka NEXT tak dłuższa, przejściowa, nowa za 42 zł, cudna! brązowa z różowymi dodatkami, ozmiar tak na ok 5 lat.
byłam w tej szafie malucha nawe jednego pajaca mam z tamtąd faktycznie fajne ciuszki i czyściutko i schludnie tam mają a gdzie mieszkasz że tu na zakupy chodzisz?