• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Tarnów

reklama
Co do ciuszków uzywanych to jest taki duzy sklep nad okay rtv agd kolo mc donalds'a. Kolezanka kupuje tam ubrania i bylam w szoku jak mi pokazala. Same next, george, h&m itp.
Co najlepsze ze ceny ubran dla takich dzieci jak moj to 2-3zł.. a w sobote wszystko za pol ceny.. Niektore sa zniszczone i ogolna beznadzieja, ale jak sie dobrze poszuka to mozna znalezc nawet nowe z metka. Stwierdzilam ze sie poswiece i pojde. Powiem tyle ze trzeba sie naszukac bo sa rzeczy niby na wieszakach ale i tez w boksach (misz masz) i pomieszane. Jesli ktos ma czas i dobre nerwy i dobry dzien to znajdzie cos fajnego. :-)Ona natrafia caly czas na same fajne rzeczy, ja w sumie bylam raz i wyszlam z 3 nowymi bluzkami nexta, 1 podkoszulkiem h&m i 1 pajacem w stanie idealnym i zaplacilam 10zł. Na doroslych tez sa ubrania i na wieksze dzieci ale nie patrzylam to nie wiem co tam jest. Ludzie niektorzy sa tacy ze wszystko kupuja bo no stop slysze "ale fajne, ale fajne" :szok: i wychodza z pelnymi reklamowkami a ja sobie mysle ze normalnie nic fajnego znalezc nie moge :-). Jednak jak sie uzbroje w cierpliwosc i wylacze to cos sie uda znalezc fajnego :-) Zupelnie nie zniszczone a zal mniej jak maly skasuje ładna bluzke za 2 zł niz ta za 30zł.

reklama
A najlepsze jest to ze jak widze jak ubrane sa panienki ktore tam kupuja i daja nura miedzy te wieszaki, to w zyciu bym nie pomyslala mijajac je na ulicy ze sie ubieraja w takim miejscu..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry