reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
ale z Was pracowite pszczółki :-) u mnie tez okno wołaja o litość i nawet bym może umyła, ale boje się, że mnie całkiem rozłoży :baffled:
sprzatnęłam trochę, wymienię wkład w pralce ;-) i idę do sklepu z K

miłego dnia:-)

Hejka!!

dziękujemy za życzonka zdrówka:-):-)u nas już ok. Doma nawet obiad zjadla i angielskiego sie troche poduczyła już:tak::tak::tak:
no własnie Agatka...wolałysmy Cie ostro wczoraj;-)
Beti biedactwo:-:)-(zdrówka dla Ciebie...pewnie za zimna herbata przepijalysmy:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a ja cos spac nie moge:crazy::crazy::crazy::crazy:

ale super pogada :-) szkoda że ja w domu muzę siedzieć :-(
byłam w Machowej kupiłam fotelik do karmienia :happy:
a sprzątanie olewam dziś tylko odkurzyłam i może być ;-):tak:

Aneczka zwracam honor :tak: pogoda ładna i nawet ciepło :-):tak:
Jesteś lepsza góralką niż niejedna gaździna
010.gif
hehe
Agunia fajnie, że Domie lepiej :-)

Kuba objechał na motorku do sklepu, zadowolony jak "niewiemco":-D

ja w sumie mam posprzatane, przed spacerkiem odkurzyłam i umyłam podlogi i jest git :-) obiadu nie gotuję, bo P dzwonił, że cos przywiezie - pewnie upoluje :-D:-D

a ja czeka na kurczaczka już się piecze i zapachy puszcza :tak: a małe śpi a duże czyta :tak: juz przepisał wszystko :tak: w zeszycie nawet tyle nie mieli najwęcej w ćwiczeniach do polskiego i matematyki ;-) a angielskiego i religii koleżanka nie przyniosła więc jutro będzie jeszcze pisał :tak: jaka cisza w domu się zrobiła jak są lekcje :-D:-D:-D wszystko wraca do normy :rofl2::rofl2::rofl2:

ufff...trzy okna z rozpędu umyłam ;-)
beti polowanie powiadasz :-D:-D:-D
Cuba_Anniversary_HV_151548g.jpg

agunia dobrze, że Domie już lepiej :-)
ja porządnie umyłam (nie tylko z wierzchu ;-))
agawa to zakupki udane :rofl2:
jaki fotelik kupiłaś?
beti to Kuba na motorze szaleje? :tak::-D

reklama
a ja czeka na kurczaczka już się piecze i zapachy puszcza :tak: a małe śpi a duże czyta :tak: juz przepisał wszystko :tak: w zeszycie nawet tyle nie mieli najwęcej w ćwiczeniach do polskiego i matematyki ;-) a angielskiego i religii koleżanka nie przyniosła więc jutro będzie jeszcze pisał :tak: jaka cisza w domu się zrobiła jak są lekcje :-D:-D:-D wszystko wraca do normy :rofl2::rofl2::rofl2:
to my już po obiadku
ogórkowa i krokiety z mięsem :rofl2:

Do góry