reklama

Tarnów

reklama
ufff przeczytałam strasznie dużo tego :eek:

Całusy dla Wszystkich chorych dzieciaczków i szybkiego powrotu do zdrowia życzymy :tak:
Dana i Karola współczuję tych szpitalnych przeżyć (nie cierpię szpitali) :wściekła/y:
Ale dziś paskudnie było tak strasznie wymarzałam na mieście że szok :szok::szok: na jutro już sobie nieco grubsze ciuszki przygotowałam już nie zamierzam tak marznąć jak dziś :-D
Agunia odpisałam Ci na pw (za taka cenę to w ciemno je biorę :tak:)

Jutro mój synek będzie występował i będzie "nutką" ciekawa jestem jak mu pójdzie już od tygodni ćwiczymy "do przedszkola wpadły nutki..." bosko to wygląda ;-) to będzie taka ich próba generalna przed występami na jubileusz przedszkola :-)
idę do spania papa

Witam
nie było mnie tu kilka dni i postów przybyło dwa razy tyle:szok:
Ale macie tempo!!!!:rofl2::-)
Jutro mój synek będzie występował i będzie "nutką" ciekawa jestem jak mu pójdzie już od tygodni ćwiczymy "do przedszkola wpadły nutki..." bosko to wygląda ;-) to będzie taka ich próba generalna przed występami na jubileusz przedszkola :-)
idę do spania papa
Massiek no to powodzenia dla młodego aktora:-)

To że zalecają to jedno, a to co pisze w ulotce to drugie:

Altacet (Aluminii acetotartras) - Encyklopedia leków "Dbam o Zdrowie"

Zależy też od lekarza/pielęgniarki.
Święta prwda! Ulotka mówi żeby nie stować u dzieci poniżej 3 roku życia a ja też pamiętam, że pediatra zawsze mi mówiła żeby po szczepieniu robić okłady z altacetu (i polecała ten w żelu).
A ta stronka którą podajesz.. wiesz że kupując leki w aptece internetowej DOZ zapłacisz za nie mniej niż miałabyś kupić w tej samej aptece normalnie przy ladzie?

Cześć dziewczynki

Ale popisałyście - mi mój wczoraj zarekwirował laptopka bo mu był potrzebny i kicha wieczorkiem była - tak bez forum :confused: nawet MjM nie oglądałam z żalu:-(
Zdróweczka chorowitkom
A nam dzisiaj samochód padł rano w drodze do pracy. Zdążyliśmy tylko Amelkę do przedszkola dowieźć i dotoczyliśmy się do teścia. Z bólem serca pożyczył nam swój :-D ale ja nie wsiadam za kierownicę, bo jakby się dowiedział to by zawału dostał. Akurat mój ma być dopiero w czwartek - może wytrzyma.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry