Agawa25
Fanka BB :)
ale sobie dogadzacie ;-);-);-)my z Agatką pijemy herbatkę w oczekiwaniu na pizzę :-)

ja jabłko mam 

bo do sklepu to po lekarzu dopiero skoczę 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale sobie dogadzacie ;-);-);-)my z Agatką pijemy herbatkę w oczekiwaniu na pizzę :-)

ja jabłko mam 

no wreszcieAgatka zostałas entuzjastka

no to musisz się wystroić na spotkanie :-)do zobaczenia Edytka....a ja dziś po 14,00 ide na poczte bo mi torebeczka przyszła juuuupiiiii![]()
jak zobaczy tyle parafianek to sam się tam zamkniedziewczyny zdecydujcie się kiedy ejdziemy do Agaty, bo ona musi zamknąć męża w komórce, a przecież 2 dni tam chyba nie będzie siedział:-)

koniecznie Kasia - nawet jak będzie marudna to u mrowy jej przejdzie ;-)U Madzi na 17? Kurcze, może jakby Olga nie była marudna, to może jednak wpadłabym na chwilkę![]()
to akuratale wam fajnie ze się dziś spotykacie;-) ja mam w planach Aikido do 18:00 no a potem to już za późno
a co do soboty to też pewnie nie będę mogła bo mam zajęcia w Krakowiedo 18:05 to będę w Tarnowie gdzieś na 20:00
szkoda :-(
wpadniesz prosto w dworca (mężowi powiesz, że zajęcia praktyczne były 

)Edytka-ja kupy do śmietnika wynoszę ;-);-);-)no wreszcie
no to musisz się wystroić na spotkanie :-)
jak zobaczy tyle parafianek to sam się tam zamknie
koniecznie Kasia - nawet jak będzie marudna to u mrowy jej przejdzie ;-)
to akuratwpadniesz prosto w dworca (mężowi powiesz, że zajęcia praktyczne były
)
u mnie była dziewczyna na przymiarkę sukni ślubnej mojej siostry
mąż w pracy, Regina je zupkę a Igoro śpi ;-)
kupa do prasowania nie zmniejszyła się :-(
trzeba sobie jakoś pracę uprzyjemnić :-):-):-)ale sobie dogadzacie ;-);-);-)ja jabłko mam
![]()
no masz...smacznego dziewczyny (skąd zamawiacie?)my z Agatką pijemy herbatkę w oczekiwaniu na pizzę :-)
u mnie niebędzie już śladu po zwrocieTo też jest dobry pomysł. ;-)![]()

co tam dobrego ugotowałaś?u nas pora obiadowa.![]()

spróbuj...może Ci się spodoba:-)no cóż - różne ludzie mają hobby:-)

co tam dobrego ugotowałaś?![]()