reklama

Tarnów

Czesc:)
Agunia widzę ze nie tylko ja dzis atakowalam szmateksik:-) poswiecilam sie w drodze na badania i bylam tam gdzie zwykle i kupilam az 9 ciuszków dla mojego Bąbla. Szok na jakie dzis ubrania trafilam a zaplacilam 19zł:-) . Jak zwykle same firmówki w idealnym stanie po 2zł. Zostawilam T w domu z malym to mialam czas sobie przepatrzec;-):rofl2::rofl2::rofl2: a fajnie tez dzis bylo bo ludzi prawie wogole

reklama
wiecie co jestem mega wsciekla:wściekła/y::crazy:sprzedalam tydzien temu torebke, dziewczyna wpłacila kase podobno w poniedzialek , a dalej jej nie ma na koncie(ponoc poczta placila) a chcialabym to juz wyslac i miec z głowy:baffled:

mi kiedyś przelew pocztowy szedł prawie dwa tygodnie. Też za zakup na allegro. Chłopak po tygodniu napisał do mnie gdzie jest książka, a ja mu odpisałam że żadne pieniądze od niego nie dotarły, więc książka ma się dobrze na półce.

Ja mialam tez juz rozne przygody ze sprzedażą na Allegro. Raz wysłałam chlopakowi przedmiot poleconym priorytetem a on mi pisze po 3 tyg gdzie jest paczka??:crazy::crazy::szok::szok: wyslalam mu potwierdzenie wysylki a on twierdzil dalej ze nie ma, jak go postraszylam reklamacja na poczcie to od razu przesylke znalazł:szok:

Czesc:)
Agunia widzę ze nie tylko ja dzis atakowalam szmateksik:-) poswiecilam sie w drodze na badania i bylam tam gdzie zwykle i kupilam az 9 ciuszków dla mojego Bąbla. Szok na jakie dzis ubrania trafilam a zaplacilam 19zł:-) . Jak zwykle same firmówki w idealnym stanie po 2zł. Zostawilam T w domu z malym to mialam czas sobie przepatrzec;-):rofl2::rofl2::rofl2: a fajnie tez dzis bylo bo ludzi prawie wogole

Gdzie tak tanio kupujesz ??

A mój Oskarek dalej ma goraczke i kaszle tak styrasznie ze mało płuc nie wypluje :-(:-( , jutro idziemy jeszcze raz do lekarza ( mam nadzieje ze sie uda zarejestrowac , bo dzisja juz niestety nie było miejśc :-( )

Gdzie tak tanio kupujesz ??

Nad okay rtv agd kolo Mc Drive jest tania odziez i same firmowki, pomieszane ale na wieszkach. Trzeba sie uzbroić w cierpliwosc i nie poddawac sie jesli sie w danym dniu nic nie znajdzie. Ja bylam 3 razy. Za pierwszym nic, za drugim 3 rzeczy a za trzecim 9 rzeczy. W srode i czwartek bodajze jest dostawa a w sobote wyprzedaz bo wszystko jeszcze za pol ceny.

reklama
hejka!!!

Beatka zdrówka dla Oskarka, wiesz co w takich wypadkach zawsze biore recepte na anty"na wszelki wypadek" i kupuje i podaje jak czuje ze nie przejdzie:baffled:

A ten szmateksik to ten na szujskiego koło mc donalda:tak::tak::tak:

a u mnie babeczka otworzyła punkt krawiecki i bierze5 zł za skrócenie jeansów:szok::szok::szok::szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry