reklama

Tarnów

reklama
kasiadovejaką kaszkę dajesz Karoli do mleka?

betiile mniej więcej czeka się na tą firanę?
bo nic spokomaciek nie pisze i nie wiem czy ja mam się odezwać czy płacić czy jak.

Jak Was miałam na żywca to zapomniałam zapytać:rofl2:
ile się czeka to nie wiem, bo to zalezy od tego ile w danym czasie maja zamówień. Po zalicytowaniu pisze się maila z danymi ( ew kolor firanki, wymiary, sposób odbioru i płatności - czy przy odbiorze czy przelew ) a najlepiej jak coś nie wiadomo to do nich zadzwoń i bedziesz wiedziała na jakim etapie jest Twoje zamówienie ;-)

i ja się melduję :)

Madzia jeszcze raz dzięki :-)

Crunch super fotki :happy:

Agataxk fajna ta stronka :tak: a które podkłady Cię interesują ?? bo ja bym się też skusiła jak w takiej cenie :szok:

Dwufazowy tusz do rzęs Volume Shocking
( kod produktu: LORM14) (pakowane po 6 szt)

Podkład Colour Adapt 34 ml ( kod produktu: MFF03 )
(pakowane po 3 szt)

albo taki
Podkład Lasting Performance ( kod produktu: MFF12 )
(pakowane po 3 szt)

hej!

u mnie słońce az razi:szok: ale pewnie tylko chwileczkę:dry:

agataxniegrzeczna dziewczynka, męża nie słucha;-)
też biorę ten tusz czarny:tak:
to jeszcze 3 osoby, zgłaszać się!

betidzięki, już dzwoniłam i firana czeka:tak:

hejka!!Ja bylam paczkę wyslac, zahaczylam o szmateksik i wzbogacilam sie o spodniczke, spodnie , poszwe i poduszkę;-);-)

pogoda paskudna i zimno, a w zamrazalinku u nas w sklepiku looody;-);-):szok::szok::szok::szok::szok:i pani mowila ze kupuja;-)widac ludzie nawoluja wiosne:-)

reklama
wiecie co jestem mega wsciekla:wściekła/y::crazy:sprzedalam tydzien temu torebke, dziewczyna wpłacila kase podobno w poniedzialek , a dalej jej nie ma na koncie(ponoc poczta placila) a chcialabym to juz wyslac i miec z głowy:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry