• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Tarnów

reklama
kasiadovejaką kaszkę dajesz Karoli do mleka?

betiile mniej więcej czeka się na tą firanę?
bo nic spokomaciek nie pisze i nie wiem czy ja mam się odezwać czy płacić czy jak.

Jak Was miałam na żywca to zapomniałam zapytać:rofl2:
ile się czeka to nie wiem, bo to zalezy od tego ile w danym czasie maja zamówień. Po zalicytowaniu pisze się maila z danymi ( ew kolor firanki, wymiary, sposób odbioru i płatności - czy przy odbiorze czy przelew ) a najlepiej jak coś nie wiadomo to do nich zadzwoń i bedziesz wiedziała na jakim etapie jest Twoje zamówienie ;-)

i ja się melduję :)

Madzia jeszcze raz dzięki :-)

Crunch super fotki :happy:

Agataxk fajna ta stronka :tak: a które podkłady Cię interesują ?? bo ja bym się też skusiła jak w takiej cenie :szok:

Dwufazowy tusz do rzęs Volume Shocking
( kod produktu: LORM14) (pakowane po 6 szt)

Podkład Colour Adapt 34 ml ( kod produktu: MFF03 )
(pakowane po 3 szt)

albo taki
Podkład Lasting Performance ( kod produktu: MFF12 )
(pakowane po 3 szt)

hej!

u mnie słońce az razi:szok: ale pewnie tylko chwileczkę:dry:

agataxniegrzeczna dziewczynka, męża nie słucha;-)
też biorę ten tusz czarny:tak:
to jeszcze 3 osoby, zgłaszać się!

betidzięki, już dzwoniłam i firana czeka:tak:

hejka!!Ja bylam paczkę wyslac, zahaczylam o szmateksik i wzbogacilam sie o spodniczke, spodnie , poszwe i poduszkę;-);-)

pogoda paskudna i zimno, a w zamrazalinku u nas w sklepiku looody;-);-):szok::szok::szok::szok::szok:i pani mowila ze kupuja;-)widac ludzie nawoluja wiosne:-)

reklama
wiecie co jestem mega wsciekla:wściekła/y::crazy:sprzedalam tydzien temu torebke, dziewczyna wpłacila kase podobno w poniedzialek , a dalej jej nie ma na koncie(ponoc poczta placila) a chcialabym to juz wyslac i miec z głowy:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry