reklama

Tarnów

reklama
Jessu co za pogoda
021.gif
Czwarta kawę piję i cały dzień ziewam
010.gif

Beatta całusy dla Oskarka. sen to zdrowie :tak:

Anita, Agunia fajnie ze zakupy udane ;-)

Mrowa jak tam Amelka po wczorajszej wyprawie? Płyta działa? (głos jest słabej jakości czasami ;-))

Karolcia jesteście w domu? :sorry:

A w ogóle to powiem Wam ze stara dupa jestem
011.gif
Byłam dziś na konkursie z uczniami i spotkałam byłą uczennicę - też z uczniami - jak ten czas leci :szok:

ale pędzicie :szok: ja dziś dzień pracowity miałam :tak:

Beattta zdrówka dla Oskarka oby Agasiowa przyjechała :tak:
anitaa84 super zakupy :-) najbardziej zazdroszczę że się możesz tak na szmatki wypuścić :tak: ja to uziemiona jestem :baffled:
Agunia nie wiedziałam że ona jest dermatolog:szok: tak pisze w pierwszym linku :tak:
mrowa1 Kubie poszło dobrze tak mówi w sumie jednego zadania nie zrobił :szok::-) a tak to wszystkie ale jeszcze z nim ich nie przepatrzyłam ;-) to wieczorem zobaczę sobie co tam powymyślał bo mam ten test w domu ;-) to znaczy ksero testu i jego odpowiedzi te co pamięta :tak::tak::tak:

Agawa to super ze K zadowolony :tak: A jak tam wczorajszy trening?
no właśnie nie poszliśmy bo te oskrzela :-(:zawstydzona/y: zły był na mnie bo to już drugi tydzień odkładamy no ale bałam się z nim iść jak tak kaszle i ćwiczyć i się rozbierać :baffled: wolałam nie ryzykować a dziś tylko do szkoły na konkurs poszedł bo szkoda bylo go przegapić :sorry2::dry: i w sumie jak w tym tygodniu chodziło około 15 dzieci to na konkurs nagle wszyscy się stawili bo oni bardzo chętni są na wszelkie takie konkursy i poszło połowa klasy :tak::tak::tak:

reklama
anita, agunia Fajnie, że udane ciuchowe łowy.

beatta Zdrówka dla Oskarka.

kasiadove Stara mówisz? A nie wyglądasz. :-)

Hmm, myślałam że Michałowi przechodzi a po południu zaczął mokro kaszleć. Ale może to na odchodne. Zobaczę jutro i pewnie wrócę do starego schematu, że w piątek stawiam bańki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry