reklama

Tarnów

kasiadove Stara mówisz? A nie wyglądasz. :-)
013.gif

Zdrówka dla Michałka :-)

reklama
Hmm, myślałam że Michałowi przechodzi a po południu zaczął mokro kaszleć. Ale może to na odchodne. Zobaczę jutro i pewnie wrócę do starego schematu, że w piątek stawiam bańki.
zdrówka dla Michałka ale ci te chłopaki kaszlą no ... co czytam to ty tylko bańki stawiasz :-( mi też o bańkach mówiła tylko ja zielona w te klocki i bałabym się sama :baffled:

agawa25 Te próżniowe są proste w stawianiu i bezpieczne. A na jesień to przez długi czas im stawiałam w piątek, jak sprawiali wrażenie że coś ich bierze po tygodniu przedszkola i do poniedziałku zawsze się poprawiało. Jak byłam w ferie to Piotrek zaczął kaszleć i po bańkach przeszło. Po za tym oni mają dalej jeszcze wziewy od pani pulmonolog - mieliśmy odstawiać, ale się przedłużyło.

agawa25 Te próżniowe są proste w stawianiu i bezpieczne. A na jesień to przez długi czas im stawiałam w piątek, jak sprawiali wrażenie że coś ich bierze po tygodniu przedszkola i do poniedziałku zawsze się poprawiało. Jak byłam w ferie to Piotrek zaczął kaszleć i po bańkach przeszło. Po za tym oni mają dalej jeszcze wziewy od pani pulmonolog - mieliśmy odstawiać, ale się przedłużyło.
a jakie wziewy też przez inhalator czy w aerozolu?
Ewa pisała na LB, że ten gorset sznurowała przy użyciu kolana. ;-)
Na TVN Style w środy o 22, i gdzieś kiedyś powtórki.
o to późno dość :baffled: ja raz przypadkiem na powtórkę trafiłam i spoko program tylko krótszy od Brytyjskiego tak mi się wydaje:dry:
kolana :-D:-D:-D no brawo :-D to wygodnie musiało być tej babeczce :szok::szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry