kasiadove Stara mówisz? A nie wyglądasz. :-)
Zdrówka dla Michałka :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kasiadove Stara mówisz? A nie wyglądasz. :-)
zdrówka dla Michałka ale ci te chłopaki kaszlą no ... co czytam to ty tylko bańki stawiasz :-( mi też o bańkach mówiła tylko ja zielona w te klocki i bałabym się samaHmm, myślałam że Michałowi przechodzi a po południu zaczął mokro kaszleć. Ale może to na odchodne. Zobaczę jutro i pewnie wrócę do starego schematu, że w piątek stawiam bańki.

fajny ten filmik szczególnie jak zakłada ten stanik samaNa stronce, którą podawałam pojawił się wczorajszy fragment z Ewą w JDWN.
Ania a o której to leci i kiedy bo ja trafić nigdy nie mogę 

fajny ten filmik szczególnie jak zakłada ten stanik samaAnia a o której to leci i kiedy bo ja trafić nigdy nie mogę
![]()
a jakie wziewy też przez inhalator czy w aerozolu?agawa25 Te próżniowe są proste w stawianiu i bezpieczne. A na jesień to przez długi czas im stawiałam w piątek, jak sprawiali wrażenie że coś ich bierze po tygodniu przedszkola i do poniedziałku zawsze się poprawiało. Jak byłam w ferie to Piotrek zaczął kaszleć i po bańkach przeszło. Po za tym oni mają dalej jeszcze wziewy od pani pulmonolog - mieliśmy odstawiać, ale się przedłużyło.
o to późno dośćEwa pisała na LB, że ten gorset sznurowała przy użyciu kolana. ;-)
Na TVN Style w środy o 22, i gdzieś kiedyś powtórki.
ja raz przypadkiem na powtórkę trafiłam i spoko program tylko krótszy od Brytyjskiego tak mi się wydaje

no brawo
to wygodnie musiało być tej babeczce 

o to dziś o 18:30 sobie zobaczę thanks;-)Ewa pisała na LB, że ten gorset sznurowała przy użyciu kolana. ;-)
Na TVN Style w środy o 22, i gdzieś kiedyś powtórki.
tutaj jakieś są wypisane
Onet.pl - Program TV - Szukaj
Właśnie sobie oglądnęłam ;-)Na stronce, którą podawałam pojawił się wczorajszy fragment z Ewą w JDWN.