reklama

Tarnów

reklama
dobra spadam do juterka dziewczynki :tak:
Ja chyba też ale coś się zebrać nie mogę ;-)
chmurka.gif

eh udało mi się doczytać :)
Aneczka ale Ci zazdroszczę fajny wypadzik sobie robicie ;-)
Agunia jeszcze raz dzięki Twój Wojtulo strasznie śmignął do góryyyy:szok:
Ania i Beatta zdrówka dla dzieciaczków:-)
Widziałam zdjęcia ze spotkania u Madzi śliczne Crunch Ty to kobito masz talent do robienia zdjęć :tak:
Anita fajne zdobycze dziś upolowałaś:-)

A mój Adik dziś już nie kaszle :szok: nie wiem co to było wczoraj:szok:
a tak wogule to zwróciłam uwagę na to że jak jest w przedszkolu to ma dość duży katar a jak jesteśmy już w domu to mu przechodzi dziwne podejrzewam że go może tam coś uczulać tylko bądź tu człowieku mądry co :szok::szok:

Czesc:-)
Nalogowo pisze zanim wyjde do lekarza;-)

Massiek dzieki:-) a moze tam maja za suche powietrze? moj Oskar ma katar codziennie w nocy pewnie dlatego ze spi przy kaloryferze..w ciagu dnia nie ma.

Mrowa cos sie chyba stalo na mojej NK bo mi Cie wsysło:-) chyba ze Oskar jak robil pisiu pisiu czyli jego walenie po klawiaturze to cos zmajstrowal bo Cie nie ma:-(prosze wyslac jeszcze raz jesli mozesz:rofl2::rofl2:

musze sobie Was wszystkie w glowie poukladac a NK mi to ulatwi zanim sie zobaczymy na zywo:-)

reklama
Hej dziewczynki :-)

Zdróweczka chorowitkom :blink:
ale mamy ładną pogodę - dzisiaj byłam zaskoczona conajmniej jak drogowcy:-)

Wczoraj byliśmy w Rossmanie i Amelka kupiła sobie szczoteczkę i pastę z księżniczkami i wczora i dziś było porządne mycie ząbków:-D
a wogóle to juz z nimi nigdzie do sklepu nie pójdę bo mnie naciągają na rózne pierdołki:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry