reklama

Tarnów

reklama
"najlepsa psyjaciółka" the best :-)
Kasia, no dziś nieźle lał deszcz , moje chłopaki własnie w najgorszą ulewę wychodzili!

ale pyszności serwujecie ;-) a wzorki na kawie coraz bardziej wyrafinowane :tak:

muszę polecieć do tyłu czemu to mężowie A i A tacy zdolni :-)

. Dzis byłam u rodziców na wsi i widzieliśmy chyba z 15 bocianów, więc chyba bedzie coś z tej wiosny :-)
..
a jedenego wzieliscie sobie;-)
Aniu zdrówka:tak: Niestety wesele goni wesele:no: w samym sierpniu mamy 3:sorry2::szok:ale chyba pojdziemy tylko na 2 moze 3 ;-) Kupimy prezenty pozostałym i bedzie git;-)
Anita oby sie sprawdziła pogoda:tak:gratuluje nowych umiejetnosci Oskarkowi i tez go pozdrawiam;-)
Anneczka ufff kamien z serca ... zyjesz:-):-):-):-):-) zdrówka dla Marcelito:-)
Crunch troche ciezko by mi było siedizec przodem do was;-)ja bym poszła na zdrowe niech lekarz ja osłucha:tak: widziałam jak szalały psiapsiólki:-D:rofl2::tak:
Hej Nikia co tam u was?

Ja u Agaty nie bede w sobote na spotkaniu mamy roczek córki kolezanki:-( no chyab ze przełozycie na piatek;-)

no do najbliższej rodziny obowiązkowo trza pojsc:tak::tak::tak:;-);-)dlatego my do Magdy tez pojdziemy:dry:zreszta wczesniej chrzciny beda:baffled::baffled:dla mnie zreszta to glupota jest, po co było brac ten cywilny ślub...od razu koscielny i cywilny i byloby a nie sobie wymyslac ze z dzieckiem super slub:baffled:i cala rodzina bedzie zmuszona bawic dziecko prawdopodobnie:rofl2::rofl2:

zreszta ja Wojtusia brac nie bede, zostawie go moim rodzicom, ślub bedzie w Gorzycach to jest kawałek od Tarnowa:sorry2::sorry2::sorry2:i nie bede jak miała wieczortek go zawieźć do mamy:-(:-(dlatego Dome tylko wezme i beda szalec z Natala i Bartkiem

reklama
niestety :baffled: i tak chyba od 10 lat po pare wesel rocznie:no: i ja juz mam dosc wesel
wogóle nie mam ochoty isc :sorry2:ale na 2 musimy byc :tak:;-)bo jedno jest szwagra a drugie brata:tak:
a za rok juz wiem ze jedno mamy:nerd::sorry2:

no nie dziwię się, że masz dość, ja w sumie lubiłam kiedyś jeździć na wesela, a teraz zawsze po północy to już ogarnia mnie świadomość, że nie bede miała jak odespać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry