reklama

Tarnów

cześć szalona Anito

co się tak rozpisałaś ;-) wszędzie Cię pełno na forum ;p

u nas dzisiaj trwa nauka jedzenia od kogoś innego, a nie od mamy

obiad okazał się porażką

teraz karmią się deserem, na razie nie wchodzę do kuchni i nawet się nie odzywam, żeby nie wiedziała że jestem w domu

reklama
Witam :-) Jak mija niedziela?
Ja właśnie wstałam z drzemki a Karola zasnęła :szok: budzić ją?
004.gif

Zaliczyłyśmy przed południem kościół i sklep- zimno jak diabli :wściekła/y:

Massiek no tak rano liczy się każda sekunda ;-)

Jak tam nasze chorowitki? ;-)

Hej laseczki:rofl2:
własnie zosatlismy zaproszeni na 2 wesele w tym roku ;-) a zaraz przyjdzie brat ans prosic an swoje czyli bedzie juz 3;-)a jeszcze 3 nas czekaja
czyli w sumie 6:sorry2::baffled:
Kasiu to pospałyscie:szok: ale taka pogoda ze tylko to mozna robic;-) i sama z checia bym sie walnela:-p
Agusia zdrowka dla Wojtusia:tak:
Aniu neistety chyba troche za duzo wypiłam:zawstydzona/y::sorry2:

Melci bardzo podobała sie "środka (sierotka)Marysia":-D kuzynostwu rozniez
spotkałam Agate i Amelka jak zwykle z super fryzura :-) widziałam Crunch i Mikusia ale Crunch chyba mnie nie widziała:-(
a Mela wreszcie zdecydowała sei podciac włosy ufff bo am takie piórka ze lepiej nie mówic w sumie to tesciowa ja namówiła;-)

Witam niedzielnie

massiek Ale ci mąż atrakcje zapewnił. Rano to chyba wszystkie mamy czas wyliczony. ;-)

madzikm Jak masz wątpliwości co do stanu Zosi do podejdź do lekarza. Na odległość ciężko coś stwierdzić, ale świsty mogą być przy zapaleniu oskrzeli. Tylko, wy już macie antybiotyk to powinien działać.

agawa25 A mąż to w kontekście strony czy mebli?

mrowa1 To poszalałaś z colą.
i tego i tego obie rzeczy zrobił sam :-D:tak:;-)

ja już po zajęciach :-) zmęczona troszkę jestem ale mam już spokój jeszcze zaliczenia egzamin praca i z głowy :rofl2::rofl2::rofl2:

Zdrówka dla Wojtusia!
Olga znów ma gorączkę i nie wiem czy jutro nie pójdzie do lekarza.
Madzia a widziałaś mojego m, czy tylko Mikusia?:-D
Dzisiaj chyba faktycznie była senna pogoda, bo ja obydwie drzemki zaliczyłam razem z Olgą;-)A że spała 25 i 45 minut to wcale wyspana se nie czuję:sorry2:

reklama
Witam :-)
Karolciu super, że już jesteście:tak: Współczuję Ci tych przejść ze szpitalem :-(Mam nadzieję, że teraz bedzie juz tylko lepiej :tak:
Anita ale super byłoby jakby sie ta prognoza sprawdziła :tak::-) Już chyba wszyscy mają dośc tego zimna. Dzis byłam u rodziców na wsi i widzieliśmy chyba z 15 bocianów, więc chyba bedzie coś z tej wiosny :-)
Kasiudove widzę nowy fajny suwaczek :-) Tylko co mi z niego :sad:;-):-)
Mrówa no toładnie sie Wam wesel szykuje :szok:
Massiek niezła akcja z rana :szok:

Zdrówka dla wszystkich chorowitków :tak:

Ciekawe jak tam Dana i dziewczynki..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry