reklama

Tarnów

reklama
Madzikm ale nie napisałs ze jest po3 dawce antybiotyku wtedy wiec skad ja to mam niby wiedziec:confused: zreszta ja nie napisałam ze panikuejsz tylko czy nie przesadzasz bo napisałas to tak (przynajmniej ja to tak odebrałam) jak by Zosia była powaznie chora. Niejedno dziecko tutaj juz miało uszy, zapalenie oskrzeli, płuc i inne choroby i wyszli z tego:tak: wiec głowa do góry Zosia napewno wyzdrowieje:tak:
Madzikm a jak sie martwisz to zawsze warto podejsc jeszcze raz do lekarza:tak: centermed am dyzur całodobowy wiec was nie moga odesłac.
zdrówka dla Zosi
Kasiu po cwiczeniach zasłuzone male co nieco;-)filmiki edukacyjne dla Karolki;-)
Massiek to miałas stresa wczoraj:baffled: a tego twojego chłopa musisz troche podszkolic;-)
Agunia super stronka:-)
Crunch do zobaczenia:rofl2:
Kasiude
ja nie mam pojecia:-(ale chyba najlepiej do lekarza podejsc.
zdrówka dla Olgusi
Karola super ze wyszliscie :-)Mati pewnie zazdrosny i steskniony za mama dlatego tak reaguje , musi sie oswoic z nowa sytuacja:tak: a wy w tarnowie czy w Przemyslu?

własnie goscie od nas wyszli było bardzo sympatycznie:rofl2: a ja za duzo coli wypiłam i niechce mi sie spac:crazy:

Agawa co studiujesz?
rachunkowość i rewizję finansową :-);-)
agawa25 A który to twój ulubiony?
rewizja :tak::tak::tak:
super stronka ;-)

to i ja się pochwalę moim zdolnym mężulkiem :sorry2: jak można ;-);-);-)
http://www.mebb.xwp.pl/

mi też jakoś spać się nie chce choć coli nie piłam :baffled: a u mnie goście byli tak jak przewidziałam i 3bit już prawie zniknął :-D:-D:-D
dobra idę bo jutro pociąg po szóstej mam :no:

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczyny!!!!

Kasiu to mówisz że w Wenecji byłyście..i jak tam jest????Fajnie że ćwiczonka udane:tak::tak::tak::tak:
Agatka super stronka;-);-)i fajne mebelki:tak::tak::tak:, to dobrze że zrobiłas 3 bita:-)u nas jeszcze zostało troszkę;-);-)
Madzik zdrówka dla Zosi:baffled:moze jednak podjedź do Centermedu na dyżur???

Massku takie nieprzewidziane sytuacje są stresujace zwłaszcza jak sie człowiek spieszy:angry::angry::angry::angry:
a ja dzis mega śpiąca jestem...a za godzinke planuje do koscioła iść;-);-)
mnie W troche zaczyna na mokro pokaszliwac...ale dam mu herbapect , po obiedzie i przed 16 może okej bedzie;-);-)może do babci zajrzymy ale nie wiem czy bedzie nam sie chciało:baffled::dry:

Witam niedzielnie

massiek Ale ci mąż atrakcje zapewnił. Rano to chyba wszystkie mamy czas wyliczony. ;-)

madzikm Jak masz wątpliwości co do stanu Zosi do podejdź do lekarza. Na odległość ciężko coś stwierdzić, ale świsty mogą być przy zapaleniu oskrzeli. Tylko, wy już macie antybiotyk to powinien działać.

agawa25 A mąż to w kontekście strony czy mebli?

mrowa1 To poszalałaś z colą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry