reklama

Tarnów

witam sobotnio :-) ja za jakąś godzinkę wybywam do Kraka na zajęcia dziś mój ulubiony przedmiot :-):tak:

dziękuje za miłe słowa :-)

Agatka super ze babcia okej...i jak twoj 3 bit????
3 bit super bardzo dobry tylko słodki jak fiks :-D a mleczko trochę krótko 2,5 godz następnym razem będą 3 :tak:
agawa cieszę się, że z Twoją babcią lepiej - a jak chłopcy?
chłopcy ogólnie lepiej mniej kaszlą ale jeszcze na 100% to nie bo charczą tzn mały jak oddycha to tak nie za przyjemnie mu gra :baffled:

anitaa84
do kogo chodziłaś w ciąży?
elza ab ja też miałam cesarkę i w sumie to jestem zadowolona :tak: a co ci się pokomplikowało?

reklama
hejka
Elza ja tez miałam 2 cc :baffled: i niezbyt miło wspominam:dry: po Meli miałam zespół popunkcyjny po znieczuleniu i niezycze tego nikomu:no: fatalnie sie człowiek czuje:baffled:
Najwazniejsze ze Tosia jest zdrowa a dla pewnoesci lepiej pochodizc po lekarzach:tak: napewno wam wynagrodziła wasz trud ;-) i załoze sie ze jeszcze raz bys przez to przeszł nie;-)
Anita to faktycznie szybko urodziłas :tak: i duzy jak na 37tyg a kto ci prowadził ciaze?
Beti ty chyba pytałas mnie wczoraj czmeu nie mielismy pradu otóz robili cos przy słupach wysokiego anpiecia i było wyłaczenie oczywiscie powiadomieni byli mieszkańcy;-)
Ania zdrowka dla chłopakow niech szybko wracaja do zdrowia:tak:

Mela niechce wrócic od babci:dry: czy my jestesmy tacy źli:-p:sorry2:;-)

Dostalam zakazenia wewnatrz rany. To ze dobrze wspominacie cesarke jest pocieszajace, bo jest szansa ze nastepna bedzie lepsza:tak:Mnie tak na szybko cieli, a i tak nie wiele brakowalo, abym Tosi nie miala. Tetno najpierw spadlo do 70, 80, a potem zaniklo. W zyciu wiekszego stresu nie przezylam.
A Tosia jest takim lakomczuchem, ze juz osiagnela wage ok 4,5 kilo i rzeczywiscie na wczesniaka juz nie wyglada:-)
Kasiadove u mnie tatus jeszcze nie pobawi sie z mala, ale za to przytulili sie i spia jak susy:-)
Agawa co studiujesz?

Niestety ja mialam ciaze z komplikacjami (tylko 2 trymestr byl spokojny)wiec tylko dzieki mojemu lekarzowi mam Oskarka. Podobnie jak wiele innych dziewczyn uwielbiam Go i nie ma lepszego.:-)

elza_ab Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło.

agawa25 A który to twój ulubiony?

anitaa84 Ja końcówkę chodziłam do P. U mnie Piotruś się spieszył do 30 tygodnia i byłam kilka dni w szpitalu na patologii na kroplówki na rozwój płuc i wdrożenie fenoterolu. Około 36 odstawiłam i urodziłam 15 dni przed terminem czyli prawie dobrze. (sprzeczałam się z położną, że to już prawie nie wcześniak ;-))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry