ania.chlopcy
Fanka BB :)
no troszki.No fajne tam mająTylko drogo troszkę
![]()
Ale można zaglądać czy też jakiejś pormocji/wyprzedaży nie robią. ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no troszki.No fajne tam mająTylko drogo troszkę
![]()

dlugo mial rozpulchnione dziasla a przebil sie dlugo dlugo pozniej. A moze taki dzien bo moj tez sie smieje calymi dniami a dzis byl dosłownie nie do wytrzymania tak marudzil nie wiadomo o co:-(..na szczescie juz go wykapalam, rozchmurzyl sie i wariowal a teraz spi ale jeszcze sie obudzi po 19 - moze juz w lepszym humorze bo w sumie dzis moze spal lacznie godzine..

tera śpi sobie ale cały dzień taki marudny był że szok a jak mu się udało zasnąć to przyszła pielęgniarka na zastrzyk no i po spaniu bo po zastrzyku nie wolno dziecka kłaść i padł koło 18:30 ciekawe o której się obudziAgatka i jak Mikołajek??dlalej taki niespokojny???

też tak pomyślałam i smarowałam mu dziąsła na chwilkę był spokój a potem znów jazdaAgawa moze to zabki ida Mikołajkowi stad taki marudny:-(

ja też już od miesiąca wszystko na zęby zwalam ;-) mam nadzieję że się w końcu przebijąAgawa moze to rzeczywiscie zęby. Ja sobie tak juz tłumacze od kilku miesiecy a dopiero wyszedl niedawno..dlugo mial rozpulchnione dziasla a przebil sie dlugo dlugo pozniej. A moze taki dzien bo moj tez sie smieje calymi dniami a dzis byl dosłownie nie do wytrzymania tak marudzil nie wiadomo o co:-(..na szczescie juz go wykapalam, rozchmurzyl sie i wariowal a teraz spi ale jeszcze sie obudzi po 19 - moze juz w lepszym humorze bo w sumie dzis moze spal lacznie godzine..
![]()
biedactwu mojemu
zachodzimy a tam pusto 

zajęcia się już skończyły pan zwinął manatki i przeniósł interes do mościc

biedny Kuba bo się rozczarował bardzo 

tylko po co kazał mi ten koleś przychodzić skoro wiedział że mu się umowa kończy w tej szkole 

To supcio Beatta i tak trzymaćMy bylismy dzisiaj z Oskarkiem do kontroli , do soboty mamy jeszcze antybiotyk , i syroper na flegamine nam zmieniła ,ale ogólnie jest OK :-)
DUZO ZDRÓWECZKA DLA WSZYSTKICH MAŁYCH I DUZYCH CHOROWITKÓW !!!!

massiek ładnie to tak kradziejko obrazkówMadzik, Agunia, Agawa, Crunch zdrówka dla dzieciaczków :-(
Anita super te ciuszki - takie wiosenne
Madzia dawaj foty nowej fryzurki Meljaska :-)
Mój dziś nawet nie był marudny ale to tylko dla tego że babcia nas dzisiaj nawiedziła i szalał z nią do upadłego w dzień oczywiście nie spałą za to teraz mi już padł a ja mogę sobie![]()

ee tam od razu kradziejko w necie były to se wzięłam :-)massiek ładnie to tak kradziejko obrazków![]()
to se uważaj lepiejee tam od razu kradziejko w necie były to se wzięłam :-)

żartuje oczywiście ;-);-);-)a ty pracujesz?A my w piątek idziemy do kontroli i jak p. doktor nam nie wypisze świstka że możemy już wracać do przedszkola to pewnie w przyszłym tygodniu dalej będziemy siedzieć w domciu :-(