• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
fajnie ze tez sie Wam podobaja bluzeczki:-) mam nadzieje ze wygladaja tak jak na zdjeciach..;-) juz wyslala wiec dam znac:-)

Beatta super ze z Oskarkiem juz lepiej:tak:

Madzik, Agunia , anneczka, crunch zdrówka dla Waszych dzieciaczków:-):tak::tak:

Agawa moze to rzeczywiscie zęby. Ja sobie tak juz tłumacze od kilku miesiecy a dopiero wyszedl niedawno..:baffled: dlugo mial rozpulchnione dziasla a przebil sie dlugo dlugo pozniej. A moze taki dzien bo moj tez sie smieje calymi dniami a dzis byl dosłownie nie do wytrzymania tak marudzil nie wiadomo o co:-(..na szczescie juz go wykapalam, rozchmurzyl sie i wariowal a teraz spi ale jeszcze sie obudzi po 19 - moze juz w lepszym humorze bo w sumie dzis moze spal lacznie godzine..:szok:

Madzik, Agunia, Agawa, Crunch zdrówka dla dzieciaczków :-(
Anita super te ciuszki - takie wiosenne :tak:
Madzia dawaj foty nowej fryzurki Meljaska :-)
Mój dziś nawet nie był marudny ale to tylko dla tego że babcia nas dzisiaj nawiedziła i szalał z nią do upadłego w dzień oczywiście nie spałą za to teraz mi już padł a ja mogę sobie
321.gif

Agatka i jak Mikołajek??dlalej taki niespokojny???
tera śpi sobie ale cały dzień taki marudny był że szok a jak mu się udało zasnąć to przyszła pielęgniarka na zastrzyk no i po spaniu bo po zastrzyku nie wolno dziecka kłaść i padł koło 18:30 ciekawe o której się obudzi :baffled:
Agawa moze to zabki ida Mikołajkowi stad taki marudny:-(
też tak pomyślałam i smarowałam mu dziąsła na chwilkę był spokój a potem znów jazda :sorry2:
Agawa moze to rzeczywiscie zęby. Ja sobie tak juz tłumacze od kilku miesiecy a dopiero wyszedl niedawno..:baffled: dlugo mial rozpulchnione dziasla a przebil sie dlugo dlugo pozniej. A moze taki dzien bo moj tez sie smieje calymi dniami a dzis byl dosłownie nie do wytrzymania tak marudzil nie wiadomo o co:-(..na szczescie juz go wykapalam, rozchmurzyl sie i wariowal a teraz spi ale jeszcze sie obudzi po 19 - moze juz w lepszym humorze bo w sumie dzis moze spal lacznie godzine..:szok:
ja też już od miesiąca wszystko na zęby zwalam ;-) mam nadzieję że się w końcu przebiją :tak: biedactwu mojemu

a najbardziej się dziś zdziwiłam jak się w końcu z Kubą wybraliśmy na to całe Aikido :rofl2: zachodzimy a tam pusto :szok::szok::szok: zajęcia się już skończyły pan zwinął manatki i przeniósł interes do mościc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: biedny Kuba bo się rozczarował bardzo :no::no::no: tylko po co kazał mi ten koleś przychodzić skoro wiedział że mu się umowa kończy w tej szkole :confused::confused::confused:
będziemy próbować judo w szkole w krzyżu może się uda że zaraz po lekcjach będzie :tak::tak::tak:

a co tak pusto tu hę:confused:

Madzik, Agunia, Agawa, Crunch zdrówka dla dzieciaczków :-(
Anita super te ciuszki - takie wiosenne :tak:
Madzia dawaj foty nowej fryzurki Meljaska :-)
Mój dziś nawet nie był marudny ale to tylko dla tego że babcia nas dzisiaj nawiedziła i szalał z nią do upadłego w dzień oczywiście nie spałą za to teraz mi już padł a ja mogę sobie
321.gif
massiek ładnie to tak kradziejko obrazków :-D:-D:-D

A my w piątek idziemy do kontroli i jak p. doktor nam nie wypisze świstka że możemy już wracać do przedszkola to pewnie w przyszłym tygodniu dalej będziemy siedzieć w domciu :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry