reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

anitaa

no to chyba nie ząbek bo nie czuje nic pod palcem tylko plamka jest a dziąsło ok ;-)
napisz jak po stanikowych łowach :tak:;-)

tak tez myslalam bo my tez sie nacielysmy ze ta plamka to zab a potem nagle pyk i nie ma jej:-D dopiero pare dni pozniej w innym miejscu rozeszlo sie dziaslo, bylo siwe posrodku i z tego dopiero zabek:-) im pozniej wychodza tym lepiej:tak: ja sie ciesze ze pierwszy wyszedl dopiero w 7mies.;-)

reklama
Cześć Plotkary:tak:Doczytałam, ufff
Zdróweczka dla wszystkich dzieciaczków!!!
Anita, ja też skorzystałam z porad Ani i widzę ogromną róznice :tak:Na razie nie szaleję, ale jak skończe karmić i biust "ustabilizuje się", to kupię coś ładnego i porządnego.
Olga już zdrowiutka. To była 3dniówka na 100% - plamki znikają, uczulenie z plecków też no i mamy ząbka nr 2!

Ale się cieszę, że już weekend i pogoda coraz ładniejsza.]

Wczoraj przetestowałam na swojej córce wszystkie butelki jakie mam (chyba z 5 różnych) i z żadnej nie pociągnęła więcej niż łyk, a jak dałam jej niekapka Aventu, to popatrzyła na mnie jak na kosmitę. I jak ja mam ją zostawić wieczór z samym m:-(

Agawa mój blok to 18 :-)
to następnym razem będę się slicznie do okien uśmiechać :-D
Cześć Plotkary:tak:Doczytałam, ufff
Zdróweczka dla wszystkich dzieciaczków!!!
Anita, ja też skorzystałam z porad Ani i widzę ogromną róznice :tak:Na razie nie szaleję, ale jak skończe karmić i biust "ustabilizuje się", to kupię coś ładnego i porządnego.
Olga już zdrowiutka. To była 3dniówka na 100% - plamki znikają, uczulenie z plecków też no i mamy ząbka nr 2!

Ale się cieszę, że już weekend i pogoda coraz ładniejsza.]

Wczoraj przetestowałam na swojej córce wszystkie butelki jakie mam (chyba z 5 różnych) i z żadnej nie pociągnęła więcej niż łyk, a jak dałam jej niekapka Aventu, to popatrzyła na mnie jak na kosmitę. I jak ja mam ją zostawić wieczór z samym m:-(
u mnie avent się przyjął z niekapkiem też próbowałam :tak: i też jak na kosmitkę :-D ale butle pije i wczoraj wieczorem nawet zrobiłam mu mleko z kaszką i przez smoczek krzyżaczek ;-) i wypił prawie 150 :szok: spał do trzeciej :szok: tylko mi przykro było że tak bez piersi zasnął :sorry2: jakoś za każdym razem jak mu zrobię butelkę to przeżywam to ...:sorry2: wcześniej mu mleka sztucznego nie dawałam ale teraz jak juz kupiłam to ulegam:sorry2: bo mi się taki marudny zrobił ostatnio że szok :baffled:

Juz wrocilam i powiem ze jestem w szoku. W zyciu bym nie poprosila o taki rozmiar w sklepie gdyby nie Ania..i rzeczywiscie niebo a ziemia jaka różnica:tak::tak::-)
bylam w swicie w sumie tylko i byl 1 biały biustonosz w moim rozmiarze i na szczescie mi sie spodobal a 65 ani jednego bo tez bym sprobowala..:szok:
tak to same 75 i 80 i dziwic sie ze kobiety chodza w zle dobranych biustonoszach. :baffled:W takich sklepach powinny pracowac kobiety co sie na tym znaja i po wymierzeniu doradza.

zdrówka dla chorowitków:tak:
zgadzam się z tobą że te babki w sklepach powinny być szkolone :tak:;-) super że choć jeden się trafił :-)

A ja wpadłam na chwilkę i nie bardzo mam czas na nadrabianie.Kasiade u mnie z Matusiem był dokladnie ten sam problem. Jak próbowałam z butelką to kończyło się na kilku łykach i to bardziej wyciśniętych przeze mnie niż przez niego. Któregoś dnia po prostu poszłam i moja mama go karmiła butelką. Nie wypił wszystkiego ale trochę tak. Może i z Olgunią tak będzie. Proponuję spróbować i wtedy będziesz wiedziała.Agawa ja też mam wyrzuty że karmię go butelką a potem jak się budzi w nocy to się dławi bo tyle mu leci.

No to super że Mikolajek tak pięknie butlę je;-);-);-)i myślę że to na dobre i tobie i jemu wyjdzie:tak::tak::tak:(wyspicie się) zreszta mi sie wydaje że im szybciej nauczy się zasypiac bez piersi tym lepiej...im dziecko jednak starsze tym trudnie....

Kasiu...nie chce Cię urazic ale moim zdaniem jak Olgusia bedzie glodna i Ciebie nie bedzie(może się kojarzysz z piersią;-);-))to się napije spokojnie z butli...moze nawet lepiej jak ją tatuś poa;-)

reklama
No to super że Mikolajek tak pięknie butlę je;-);-);-)i myślę że to na dobre i tobie i jemu wyjdzie:tak::tak::tak:(wyspicie się) zreszta mi sie wydaje że im szybciej nauczy się zasypiac bez piersi tym lepiej...im dziecko jednak starsze tym trudnie....

Agunia mnie się wydaje że wszystko zależy od dziecka. Matuś zakończył nocne jedzenie jak miał jakieś 14 miesięcy i wcale nie było tak źle jak myślałam.

Do góry