reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

heloł :D

Karolcia super suwaczki :tak:

Danusia zdróweczka dla dziewczynek :tak:

Crunch kurcze trzymam kciuki żeby ten inhalator rozwiał choróbska u dzieciaków :tak:

Agunia fajnie że z Wojtusiem też lepiej :tak:

u nas antybiotyk super działa z kataru resztki zostały, kaszel też przechodzi także cieszę się bardzo ale do piątku mam podawać :baffled:

reklama
Anusia hejka!!!! u nas też nawet przechodzi...to znaczy kaszel jest jeszcze i katar troche..i anty tez do piatku:baffled::baffled:musze go porzadnie wyleczyc:-D:-D:-D:-D
fajniutko że z Maki ok.
Beatko Tuliś tez mi zdrowieje i apetyty wraca:tak::tak::tak:
Madzik przykre to bardzo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a jak żosia przechodzi jej??

Beti - u nas rano było 8 stopni :-)a Ty piszesz, ze zimno.
no to może u Was :-D:-D hehe pewnie przez ten deszcz takie odczucie, albo przez to, że się w cienką kurtkę wystroiłam :szok::-D

moja dzis w domu bo cs kaszle:dry:
zdrówka dla Melci!

dobra wadomość jutro ma być już ciepło i słoneczko :-)
oby... wkońcu najwyższy czas na wiosenne ciepełko ! :-)
trzymajcie kciuki żeby było dobrze.
trzymam mocno &&&&

my już po przychodni
obydwoje mają obturację oskrzeli :angry:
w środę mamy się pokazać czy obkurcz ustępuje :baffled:
o kurcze :-:)-( buźka dla dzieciakó i niech szybko zdrowieją !
Massiek ja podobne kupiłam Tulikowi-tylko czerwono-czarno-szare:tak::tak::tak:
to tak jak my :-) ciekawe czy takie same? hehe
Edytka u mnie pomidorowa z lanym i naleśniki z dzemem i nutella:-D:-D:-D
a ja robie zapiekankę Dany dziś :tak:;-)

reklama
Beti - ale Kubuś ma pomysły :-D:-D gratulację entuzjastko

dobrze, że się chorowitkom poprawia, oby nowych nie przybywało - słyszysz Madzia

Beatta - dzięki :-D

Do góry