reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Amelek:-)

694_prezent_mis.gif

Mnie dzis minąl dzien jak co dzien - zabawy Oskarkowe, prasowanie, sprzatanie itd. Juz sobie zasnal nawet nie wiem kiedy:-) Dzis pobijal rekordy lezenia na brzuchu:szok: bo nie lubi tego a tu prosze co za dzien;-)

Madzik współczuję:-(

Beti801 gratuluje pysznej zapiekanki;-) moj T. znow dzis gotowal..fasolke robil:tak:chyba zaczne miec wyrzuty sumienia;-)

Miło czytac ze juz niektore dzieciaczki juz zdrowe a inne juz zdrowieja:-) akurat na ladna pogode wszyscy beda mogli wyjsc z domu i nikomu żal nie bedzie:tak:

czesc wieczorowo...

pewnie na serialach jestescie????

Wszystkiego naj naj dla Ameleczek naszych:-D:-D:-D:-D
Beti rany to Kuba ma małe stopy:tak::tak::tak:mój ma teraz około 26 juz...;-);-)(zawsze miał długie i waskie stopy)Doma tyle miała gdzies na 5lat:szok::szok::szok::szok:
Madzia a jak aerobik??forsowny bardzo??długo cwiczycie naraz???

Kasiu mam nadzieje ze sie sprawdzi prognoza i bedzie tak cudnie jak zapowiadaja;-);-);-);-);-)
a moze w piatek jakies parkowe zrobimy co???

Agunia nawet daje rade choc czasem myla mi sie kroki;-) a cwiczymy 45 minut
dziekuje slcznie za zyczenia dla Amelki:-)

reklama
Do góry