reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

czesc:-)
my tez juz po spacerku w nowym wozie;-)
kupilam w koncu to coneco traper w starej cenie 309zł:-) ostatni wiec mialam fuksa:-)

prowadzi sie rewelacyjnie a co bedzie dalej to bedziemy widziec..:tak:

Agunia ale zaszalałas z tym sprzataniem;-):-) ja dzis tylko wysprzatalam łazienke i kuchnie na blysk a jutro sie jednak biore za okna i firanki bo dzis juz rak nie czuje bo mi Oskar kabaret zrobil w lesie i go musiałam chwile niesc:baffled:

karolcia tzn ze macie zrealizowany konflikt serologiczny? bo konflikt normalny wychodzi podczas pierwszego badania krwi rodziców a realizuje sie dopiero i powstaja u Ciebie przeciwciala jak sie krew dziecka zetknie z Twoja i jak ma inna grupe niz Ty?

reklama
To dzis chyba maja dzieciaki zly dzien, bo moj tak bez powodu nie robi jazd, a dzis to przeszedł siebie w drodze ze spaceru a potem w domu:szok:

hejka
Anita oby fura dobrze sie spisywała to najwazniejsze:tak:
Karolcia a po co idziecie do szpitala? bo chyba przeoczyłam:zawstydzona/y:

i po lekarzu Mela troszke podziebiona ale moze chodzic na spacerki:tak: przepisaliśmy sie do Agasiowej tzndeklaracje złozyłam do niej bo Lis ma tylko 1/2 etatu i nie moze miec zapisanych pacjentów.
Mela załapała sie na bilans musze donieść ksiazeczke bo nie miałam :-p Planowałam ze zaszczepie Kondzia i przy okazji bilans zrobie ale okazało sie ze szczepionka MMR bedzie dopiero w połowie maja a wtedy zapóźno na bilans:-p

To w takim razie ta co tyle after juz bylo ze powoduje autyzm. Juz kiedys sie wlasnie zastanawialam co to bedzie jak nasz czas nadejdzie na podanie tej szczepionki, ale w koncu tyle dzieci sie szczepi... a naogladalam sie tych programów jak glupia i mam teraz:tak:

To w takim razie ta co tyle after juz bylo ze powoduje autyzm. Juz kiedys sie wlasnie zastanawialam co to bedzie jak nasz czas nadejdzie na podanie tej szczepionki, ale w koncu tyle dzieci sie szczepi... a naogladalam sie tych programów jak glupia i mam teraz:tak:
nie tylko ty;-)
ja szczepie tylko skojarzonymi z hibem bo mam taki mentlik ze lepiej nie mówic
Mele szczepiłam tak wiec Kondzik nie mzoe byc lepszy/gorszy od niej;-)

reklama
Do góry