reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
biustenparty co za ładne okreslenie;-);-);-);-)
a u mnie już wisi pachnąca firana;-);-)u dzieci tez...no i po porzadkach...jeszcze na bieżąco bede sprzatac i tyle:tak::tak::tak::tak:
moje ogladnać w spokoju Bsz i poczytac książkę;-);-);-);-)
zmiatam jeszcze umyc głowe i ukąpac Tuliska:eek::eek:ale wróce:eek:

:szok::szok::szok::szok: ale piszecie jak oszalałe :-D:-D:-D:-D

hehe spodobał się nawiasik spodobał - kradziejko nawiasików ;-):-D (ż..t):-)
no właśnie bardzo :-D:-D:-D

agataxk pomysłowa Amelka :-)
anitaa84 herbatka z miodkiem super ale mnie rozbawiłaś :-D:rofl2:
nikia zdrówka dla ciebie :happy:
ania.chlopcy ja będę w Krakowie w sobotę :tak:a ty się wybierasz tam?
monikb witam :-) zostań na dłużej :tak:
Agunia humor dopisuje widzę a ja zapomniałam że to dziś 01.04 i nie zrobiłam nikomu kawału :rofl2::rofl2:

ja dziś się sporo pouczyłam :tak::tak::tak: męża w domku miałam to go wykorzystałam i zajął się synkiem ;-);-);-) a jutro biblioteka mnie czeka i kserowanie :eek: nie chce mi się jak diabli :eek:
to kiedy to parkowe dziewczynki?:sorry:

Ostatnia edycja:
hej :-)
ale tu rubasznie dziś hehe :-D
Monikb fajnie, że jesteś :tak:jak Ci zamontują neta to musisz nas częściej odwiedzać :tak::-)
Agunia no to sprzatanie z głowy - super masz :tak:
Anita super, ze jestescie z wózka zadowoleni :tak:

Agunia ale nas wkrecasz;-):-D
Monika witaj a piffkowe moze po świtach? hmmm:sorry:
Agunia ale z ciebie obrotna kobitka sprzatanie zaliczyłas i nawet zakupy zdarzyłas zrobic ;-)
Dana męzusiowi smakowałao a mi tak na 2 razy upsss
dziewczyny ale folgujecie ;-):rofl2: tylko wam fjubździu w głowie;-):rofl2::-p

:-)
wreszcie przyszlyscie to moze jakis porzadek tu zapanuje :-);-) bo Agunia dzisiaj jakiegos powera chyciła do wszystkiego DOSŁOWNIE:-D:-D:-D

ja juz mojego wariota wykapalam i teraz ogladam Na wspolnej:tak::-)

i herbatke moja pije;-) na zdrowie wszystkim:tak:

reklama
Ja się melduję rubasznice :-D:-D:-D
Wróciłam z Krakowa - było cudnie :-)

Monik wreszcie trafiłaś :-)

Anita to super ze po starej cenie ci sie zakup trafił :tak:

Karola super ze chłopcy zdrowi :-) Ania ma rację - dziwne ze takich badań w czasie pierwszej ciąży nie miałaś :confused2:

Do góry