reklama

Tarnów

reklama
hej!

ale mam do napisania:tak: szybko nadaję coby nie wypaść z rytmu:-D

Gratulacje dla nowych cioteczek: aguni i anneczki:-)

anitaale masz niebieskie oczyska:tak: a kolor dla mnie czarny ale ja powoli ślepa się robię i okulary mam kupić:-D

mrowato więcej nas tu pracusi;-) też do kościółka zaraz mykamy.

Ten rowerzysta to syn mojej sąsiadki więc nie robiłam afery. Stałam tyłem a on nie wyhamował. Obok mnie była Zosia i dwoje innych maluchów więc jak już musiał w kogoś wjechać to dobrze, że we mnie:confused2:

Na Policji byłam i już odebrałam dokument, ale historii nie koniec:baffled:

no i najgorsze:-( byliśmy u dermatologa i Zosia ma chorobę osutka świetlnego czyli mocne uczulenie na słońce. Krem 50 niemal cały rok i unikanie słońca:baffled:
na dodatek alergik na brzozę, leszczynę i testy okażą na co jeszcze:-( od dwóch dni kicha, ma katar i łzawią jej oczy.
W piasku siedziała całe dnie a z jednej strony rośnie leszczyna a z drugiej brzoza:eek:

mrowa a to się napracowałaś dzisiaj:tak:
zrób sobie chociaż kąpiel z bąbelkami:-D należy Ci się :-)
anneczka w opisie powinnaś mieć "zadymiara" a nie entuzjastka :-D:-D:-D
jak się ma co pokazać to się świeci :-D:-D:-D:-D
agatax nie tak zupełnie cały dzień ;-)
ale pyszna pizza :rofl2:

madzik ale już robicie testy ?? podobno mało wiarygodne przed 4 rokiem życia :baffled:

crunch święta prawda ( polać jej )
a025.gif

Madzia, ale sie napracowałaś - szacunek:tak:
Madzik, to niefajnie z tym uczuleniem:-(
Agata, smaka narobiłaś i pizza zamówiona:-D
I dziwić się, że Maki taki wygadany jak Mamusie pyskatą ma;-):-D:-D:-DI jeszcze rozwiązłą:-D:-D:-D
Faktycznie opieka w Bielsku do pozazdroszczenia:tak:

Ja jutro mam urlop i jak dzieci dadzą, to będę sprzątać, ale czarno to widzę:eek:

helloo :-)
widzę, że okazji do polewania nie barkuje :-) gratulacje ciociom :tak::-)

doczytałam wszystko, ale teraz nie wiem co komu napisać :sorry:
zakręt niezły miałam w sklepie tak jak podejrzewałyście ;-)w domu nie szaleję ze sprzątaniem, większe roboty porobiłam wcześniej a jutro sobie jeszcze normalnie posprzatam jak co tydzień. W so zrobie placka i sałatkę i święta moga być ;)

Fajnie macie z tymi urlopami .. ja jutro jeszcze do pracy a w so P wyslę ;)

A wiecie co... kupiłam sobie torebkę na allegro i jakoś nie sprawdziłam wymiarów - wydawała mi sie taka średnia wielkościowo .. dziś przyszła i okazało sie, że w razie w można w niej spokojnie w kilka osób zamieszkać :szok::-D:-D wielgachnaaaa :crazy::eek:

Ostatnia edycja:
helloo :-)
widzę, że okazji do polewania nie barkuje :-) gratulacje ciociom :tak::-)

doczytałam wszystko, ale teraz nie wiem co komu napisać :sorry:
zakręt niezły miałam w sklepie tak jak podejrzewałyście ;-)w domu nie szaleję ze sprzątaniem, większe roboty porobiłam wcześniej a jutro sobie jeszcze normalnie posprzatam jak co tydzień. W so zrobie placka i sałatkę i święta moga być ;)
beti super, że interes kwitnie :-)

Madzia, ale sie napracowałaś - szacunek:tak:
Madzik, to niefajnie z tym uczuleniem:-(
Agata, smaka narobiłaś i pizza zamówiona:-D
I dziwić się, że Maki taki wygadany jak Mamusie pyskatą ma;-):-D:-D:-DI jeszcze rozwiązłą:-D:-D:-D
Faktycznie opieka w Bielsku do pozazdroszczenia:tak:

Ja jutro mam urlop i jak dzieci dadzą, to będę sprzątać, ale czarno to widzę:eek:
a co tam będziesz sprzątać ;-)

hej!

ale mam do napisania:tak: szybko nadaję coby nie wypaść z rytmu:-D

Gratulacje dla nowych cioteczek: aguni i anneczki:-)

anitaale masz niebieskie oczyska:tak: a kolor dla mnie czarny ale ja powoli ślepa się robię i okulary mam kupić:-D

mrowato więcej nas tu pracusi;-) też do kościółka zaraz mykamy.

Ten rowerzysta to syn mojej sąsiadki więc nie robiłam afery. Stałam tyłem a on nie wyhamował. Obok mnie była Zosia i dwoje innych maluchów więc jak już musiał w kogoś wjechać to dobrze, że we mnie:confused2:

Na Policji byłam i już odebrałam dokument, ale historii nie koniec:baffled:

no i najgorsze:-( byliśmy u dermatologa i Zosia ma chorobę osutka świetlnego czyli mocne uczulenie na słońce. Krem 50 niemal cały rok i unikanie słońca:baffled:
na dodatek alergik na brzozę, leszczynę i testy okażą na co jeszcze:-( od dwóch dni kicha, ma katar i łzawią jej oczy.
W piasku siedziała całe dnie a z jednej strony rośnie leszczyna a z drugiej brzoza:eek:
o rany - u kogo byłaś z Zosią? faktycznie z tymi testami dziwna sprawa
Regina mając 4,5 roku robiła i nic nie wyszło - za słaba odpowiedź organizmu na histaminę była

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry