• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Tarnów

reklama
dzięki, Regina zdrowa :-)
dzieciaki właśnie kończą kolację więc niebawem do kąpieli ;-)
beti no właśnie cóż za Kasię straszysz?

Agawa moją siostrę ;-)
Crunch to dobrze masz, bo ja dopiero Kubę obudziłam bo mu się drzemnęło koło 4. Ciekawe do której posiedzi :rolleyes:

Co do subskrypcji to ja w sumie nie wiem .. Jakoś naklikałam i mi sie udało a teraz chciałam dodać ten zamkniety watek i już nie wiem jak hehe

moim do kąpieli też daleko jeszcze
Mikołaj siedzi sobie w wózku :-)z akcentem na siedzi :szok: opiera się z tyłu a z przodu ma poduchę jakby co żeby się miękko lądowało :-Di patrzy jak Kuba wojnę żołnierzykom urządza :-D

no Beti - to faktycznie - nie zazdroszczę
u mnie Regina już dawno nie śpi a Igor ma teraz jedną drzemkę między 11:30 a 12:00
śpi od 1-2h
ok 18 jedzą kolację, potem jeszcze chwilkę zabawa
kąpiel, wieczorynka (najczęściej już w łóżku) i dobranoc (ok 20);-)

Beti801 to właśnie chyba wtedy słuch stracę :-Dbo teraz już ledwo myśli słyszę swoje :-D:-D:-D
crunch ale zorganizowanie ;-)u mnie podobnie przeważnie małego koło siódmej kapię ale Kuba to już się nie da :-D:-D:-Dwłaśnie chodzi w kółko i mnie podczytuje :-D:-D:-Dteraz się kapnęłam:szok::szok::szok:

Crunch ale super masz! Jak Kuba idzie do przedszkola to śpi po obiedzie i wieczorem koło 9 zasypia. A jak zdarza sie tak jak dzis to i do północy rozrabiać potrafi :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry