• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Tarnów

na początku byłam pod opieką Krystyny Bielaszki-Mikuś ze starego szpitala. Chodziłam do niej 9 lat. Wspaniała kobieta i nie mam w sumie jej nic do zarzucenia.. tyle że wydaje nam się z męzem.. że po drugiej stracie - nie ma jednak tego obezania w problemach z donoszeniem ciąży. Polecam JĄ bardzoo serdecznie. Do dziś mam z nią kontakt i zawsze ma dla mnie czas i miłe słowo nawet jak spotykamy się poza gabinetem.
Po drugim poronieniu "wkęrciła" mnie do Przybycienia koleżanka siostry, bo terminy na wizytę są ogromnie długie. Mi się udało szybko. Przyszłam do niego na pierwszą wizytę już z ważnymi badaniami co i jak.. (dzięki Bielaszce) On zalecił tysiąc innych.... i do tej pory jestem pod JEGO opieką...

reklama
KasieDe, kasiadove naprawdę wierzę.. bo czym jest życie bez wiary?

madzikm to Zosia musi mieć niezły ubaw! To jest dzieciństwo :-D:tak:
Bardzo chętnie pomogłabym Twojej koleżance. Zapros ją na watek ciąza po poronieniu. Jest tam wiele wspaniałych dziewczynek .. pomagamy sobie nawzajem. Naprawdę jest tam super atmosfera. Chciałabym móc jej pomóc bo wiem.. jak jest ciężko i że nie każdy tak szybko odnajduje swoją wiarę i tak szybko nie podnosi się z upadku jakim jest strata dziecka.

madzikm - dobre ręce.. chyba najlepsze w Tarnowie od takich "zadań" Choć przeszłam już z doktorem cieżką szkołę życia.. i zna mnie dość dobrze, zapadłam mu w pamięć i On mi :zawstydzona/y::baffled::sorry2:
A Ty jesteś z Tarnowa?

Kasiudove oswieć mnie jak mozesz.. bo mieszkam tutaj dopiero 4 lata.. i nie znam wogóle okolic.. i nie mam dzieciaczków wiec nie wiem gdzie jest Owe gimnazjum :zawstydzona/y: Ale jak mówisz że blisko to wierzę Ci na słowo :-D

zostałam sama.. wiec i ja zmykam..
Dziękuje za miłe przyjęcie.
Buziam wszystkie
paaaa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry