slodziutka_e
Fanka BB :)
na początku byłam pod opieką Krystyny Bielaszki-Mikuś ze starego szpitala. Chodziłam do niej 9 lat. Wspaniała kobieta i nie mam w sumie jej nic do zarzucenia.. tyle że wydaje nam się z męzem.. że po drugiej stracie - nie ma jednak tego obezania w problemach z donoszeniem ciąży. Polecam JĄ bardzoo serdecznie. Do dziś mam z nią kontakt i zawsze ma dla mnie czas i miłe słowo nawet jak spotykamy się poza gabinetem.
Po drugim poronieniu "wkęrciła" mnie do Przybycienia koleżanka siostry, bo terminy na wizytę są ogromnie długie. Mi się udało szybko. Przyszłam do niego na pierwszą wizytę już z ważnymi badaniami co i jak.. (dzięki Bielaszce) On zalecił tysiąc innych.... i do tej pory jestem pod JEGO opieką...
Po drugim poronieniu "wkęrciła" mnie do Przybycienia koleżanka siostry, bo terminy na wizytę są ogromnie długie. Mi się udało szybko. Przyszłam do niego na pierwszą wizytę już z ważnymi badaniami co i jak.. (dzięki Bielaszce) On zalecił tysiąc innych.... i do tej pory jestem pod JEGO opieką...
Dzięki za przetestowanie;-)
bo jak wchodzę w społeczność to nadal ten sam komunkat co poprzednio