reklama

Tarnów

reklama
Hejka!!!!

Aleście poszalaly dziewczynki no no no:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:
Kasiu z Nikią..fajnie że fitnesik udany:laugh2:byle nie za bardzo bo znikniecie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::eek::eek::eek:
Madzia no nieźle:laugh2:jak tam uciekinierka???
Anitka gratulacje wygranej no no no:happy::happy::happy:wez go do kolektury koniecznie:-D:-D:-D:-D:-D

Ania sama nie wiem a po zwymiotowaniu dajesz mu kojejną dawkę??? bo jeśli tak i wymiotuje to może oznaczać uczulenie:baffled::baffled::baffled::baffled:
Agatka biedna Amelka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:jak tam u was dziś???
Ja już po kościele u nas dziś odpust jest:tak::tak::tak:kramów bez liku:laugh2:

Dzień dobry.

W końcu noc spokojna - po łazienkowej akcji Michałowi spadła gorączka, zelżał kaszel i całą noc przespał. Teraz też gorączki nie ma. Tylko dalej kiepsko z jedzeniem.

anitaa84 Apetyczny piernik. :-)

Madziu wszystkiego najlepszego na kolejny miesiąc

Witam :-) Znów mamy piękny dzionek :-)

Dla zaspanych ;-)
coffe.jpg

Karolcia to dobrze ze kuzynka szybko wraca do formy :tak:
Anita udał Ci sie ten piernik :-D

glasses1_text.gif

Ania sama nie wiem a po zwymiotowaniu dajesz mu kojejną dawkę??? bo jeśli tak i wymiotuje to może oznaczać uczulenie:baffled::baffled::baffled::baffled:
no wiem. Ale nie dawałam kolejnej. Stwierdziłam, że skoro szybko wchałania się z przewodu pokarmowego (ale nie znalazłam info jak szybko) to skoro wymiotował jakieś 1,5 godziny później to powinno być OK. (czasowa informacja to tylko "T0,5 we krwi wynosi 0,9-1,3 h " )

Cześć dziewczyny

Nie doczytam bo padam. Prawie nie spałam w nocy. Amelka miała wysoką gorączkę, że już byłam prawie gotowa na szpital. Zadzwoniłam w nocy do lekarki ale kazała mi poczekać do rana do drugiego zastrzyku. Narazie nie ma gorączki i nawet coś zjadła mało bo mało ale zawsze coś.:-(

reklama
ANitaa dzieciaki są grzeczne ale małego wolę mieć obok siebie. Jak jedzie tyłem i to jeszcze za mną to w ogóle nie wiem co się z nim dzieje. Jak zlikwiduje poduszke to Dominik bedzie jezdzil z przodu a Matus za nim (Matulek zawsze jezdził za pasazerem no chyba jezdzilismy sami do Przemysla to wtedy byl z przodu) i będzie oki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry