reklama

Tarnów

reklama
Ja jeżdże VANem i u mnie w drugim rzędzie na środkowym siedzeniu pas jest pojedynczy tylko przez brzuch co wyklucza wpięcie tam fotelika. Poza tym wolę mieć jednak Dominika obok na wypadek gdyby trzeba mu było smoczka wsadzić albo go nakryć.

ANitaa z przodu dziecko można posadzić w foteliku 0-13 kg tyłem tylko wtedy jeśli nie ma aktywnych poduszek powietrznych. A jeśli dziecko jeździ przodem to poduszka nie stanowi problemu.

hej kobitki
agatax współczuję...długo Amelka gorączkuje
a może ma też - tak jak Igor - mononukleozę zakaźną (?)
wtedy wirus tak właśnie przeszkadza...i mimo antybiotyku na zapalenie płuc gorączkował tak wysoko prawie 2 tygodnie :eek:
kiedy idziesz do kontroli? nic lekarka nie mówiła o powiększonych węzłach, gardle (nalot na migdałkach ale nieco inny niż przy anginie) i śledzionie?
potwierdzeniem są badania krwi w tym kierunku
zdrówka dl Amelki i trzymaj się
anita piernik "full wypas" :-D:-D:-D
kasia, anneczka następnym razem bardziej się postaram :tak:;-):-)
ania dobrze, że Michałkowi lepiej

miłej niedzieli

dzieci mi sie Twoje pomyliły i dlatego nie moglam zrozumiec po co chcesz likwidowac poduszke zeby posadzic tego starszego z przodu a tu chodzi o młodszego:-) ja jednak jestem zwolenniczka sadzania dzieci z tyłu bo z przodu jest bardziej niebezpiecznie

Ja też raczej wożę ich z tyłu ale jak jadę sama 200 km to bezpieczniej jest mieć go przy sobie. Rozmawiałam ze znajomym policjantem i mówił że jak matka jedzie sama z dzieckiem i dziecko zaczyna płakać to matka zaczyna się obracać i to jest często powodem wypadków. Lepiej mieć dziecko obok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry