• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
My już po - Michałowi jeszcze trochę świszczy w oskrzelach a Piotrek ma anginę i antybiotyk. I pewnie nici z przedszkola w następnym tygodniu, ale to się jeszcze okaże, bo ma małą dawkę antybiotyku i może nie będzie przeszkodą.

Ostatnia edycja:
Kupiłam sobie na allegro dwa staniczki - wczoraj i dziś dotarły.
Taki:
603419800.jpg
605776369

i taki:
603419800

Nad tym drugim się zastanowię czy zostawić dla siebie czy dla mamy.
A ten pierwszy zostaje, chociaż nie mój kolor - to jest ten sam model co kupiłam rok temu - wtedy miałam biały (pokazywałam co niektórym ;) ) a ten jest czerwony. Trochę luzu w nim mam, ale w poprzednim miałam podobnie a teraz jest już lekko mały - myślę, że ten się w ciągu kilku miesięcy dopasuje. (jest o rozmiar większy od tamtego).
W ogóle od czasu trafienia na LMB i pierwszych pomiarów to mam taką zmianę pod -2/ w +4,5. :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Beti801 klikasz z pracy? :-) jaki ruch macie?
jak nie mam klientów to klikam ;-)
tak , dzisiaj 3 słońca :-D bedziesz ??
właśnie sie okazało, że ja nie będę :-( P tydzień temu wyrwał ząb i dziąsło go nadal boli i to ostro. Umówił się na dziś na wizytę do dentysty i nie wiem o której i w jakiej formie wróci :baffled:

kurcze w 3 słoncach nie ma tego chlebusia dobrego z sosikami:baffled: i co ja biedna pocznę :confused2:
o tym samym dzis myślałam :-D

My już po - Michałowi jeszcze trochę świszczy w oskrzelach a Piotrek ma anginę i antybiotyk. I pewnie nici z przedszkola w następnym tygodniu, ale to się jeszcze okaże, bo ma małą dawkę antybiotyku i może nie będzie przeszkodą.
zdrówka dla Was!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry