• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

A co robić jak go nie przyjmą??? starać sie we wrzesniu??? napiszcie jak teraz jest...bo Dome w marcu na kwiecień zapisywałam:baffled::baffled:i przyjeli ja bez problemów:nerd:
Kasiude ja tez sama S na targach w Kielcach:baffled:

reklama
halo dziewczynki co Wy?? do rana piekłyście czy co??:-) to ja mam miec tu bliźnieta:-D:-D;-)

mam takie pytanko do Was? jak myslicie moge juz dodawac ciutke wegety do jedzenia małego? chodzi mi o to ze on nie zje ugotowanej przeze mnie zupy bo wiadomo ze to smaku nie ma.. jarzyny i woda..wiec wiadomo ze sloikowe lepsze bo aromat maja ostry.. tak sobie mysle ze moze bym mu przyprawila..bo zbankrutuje na tych sloikach..a wiem ze soli nie wolno niby do roku ale jak go przekonac do tych gotowanych zup?

a moze koperek itp pomoga..

Mateusz bez soli też niczego nie ruszył. Dawałąm mu tyle tylko żeby smak przełamać a do tego troszkę majeranku i natki pietruszki i jadł chętnie.

Mleka krowiego też nie powinno się dawać do 1,5 roku (ja słyszałam nawet że do 3 lat) a Mateusz miał 8 miesięcy jak je już pił. Wszystko trzeba spróbować i dostosować do własnych potrzeb i możliwości dziecka.

Cześć !!!!!!!!!!!

Anitka bliżnięta powiadasz:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:eek::eek::eek:no szooook
widzisz to dobrze że idziesz w dobrym kierunku, oby leki pomogły bo te badania wszystkie baaardzo sa nieprzyjemne:baffled::baffled::baffled:( ale nie musisz ich robic i lezec w szpitalu-bo moja mama oba robila ambultoryjnie, wlewke i kolo)

Agatka wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek

urodziny_07.jpg

witam sobotnio :-)
Kasia no własnie:laugh2::laugh2:musze w tej sprawie do Beti tyrknąć coby mi sprawdziła:rofl2::rofl2::rofl2:
w poniedziałek popatrzę, bo w sumie nie zauważyłam czy jest już lista ;-)
halo dziewczynki co Wy?? do rana piekłyście czy co??:-) to ja mam miec tu bliźnieta:-D:-D;-)
..
w szoku jesteśmy :szok::-D taka rewelacja z rana i to w sobotę jeszcze :-D

Agatko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!
598.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry