ania.chlopcy
Fanka BB :)
Mój Kuba to jakiś chudziak jest - 13.5kg mi waży![]()
Pół roku temu Piotrek ważył 13kg. Jak na początku kwietnia byliśmy na kontroli u pulmonolog to już waga pokazywała 15kg. :-)
Więc spoko. :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój Kuba to jakiś chudziak jest - 13.5kg mi waży![]()

bo to w tym roku na mnie przypada
ja kupuję mojemu Kubusiowi różaniec i zastanawiam się nad krzyżykiem a od chrzestnych ma dostać części do kompa bo mu padł ;-) reszta rodziny nie wiem co planuje i nikomu nic nie narzucam i nie wydaje mi się żeby to w ogóle było ważne co kto kupi
czy da
bo nie o to w tym święcie chodzi i mojego Kubę tez tak nastawiam do tego 

ja daję wszystko do zupki co mam pod ręką tzn wszystkie jarzynki możliwe i miksuję i jak ją próbuję to nie jest zła a przypraw nie używam
teraz ryż dałam ale mdła troszkę jest może przesadziłam z ilością ;-) a z tym żółtkiem to szok
bo ja nie daje
to zacznę ale nie wiem czy do mięsa też dać czy do samych warzyw
mnie nie wzięli bo już brzuchatka byłam 

dobrze że Amela zdrowa :-)
zdjęć jeszcze nie widziałam ale zaraz nadrobię 
aniołek super pomysł i laptopik też potrzebny był
i co masz wdzianko przyszykowane? ja dziś dopiero wpadłam na to że bieliznę pod strój komunijny trzeba 

bo by poszedł w niebieskich 

no czemu mi nie uświadomiłaś 

już zakupiłam podkoszulke i majty i komlet mamy 

wiesz co moja Doma odstawia szok

;-):-)

Agatka aleś długasny post machnęla,;-);-);-)ja mam gorzej bo rajstopy jeszcze musze przyszykować;-);-)we srode mamy próbe a tera jeszcze 1 piatek ostatni
Aniołki kupujemy od Kity i jeszcze koleżnka tez zachwycona i chce
gratki dla Dorotki..super że Kajtus już jest
Mo W koło 18 waży
Edytka super że dzieci zdrowe
wiesz co moja Doma odstawia szok
![]()

(wcale mi nie było tedy do śmiechu)ania to chyba nieźle Piotrusia podkarmiasz![]()