reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

szkoda..a nie masz plytki z oprogramowaniem?

co do ciąży to ja mam dalej tą kreskę na brzuchu..mniejsza niż była ale jest:-( muszę sobie brzuch opalić..Wam szybko zeszła?
ja mam kreskę ale po cięciu :-D a wzdłuż mi się nie zrobiła :tak:
no mam to zainstalowane właśnie :baffled: tylko że ja taki fachowiec jestem :-D:-D:-D

reklama
muszę kupić okularki:tak::-D:-D
mam dwa - jeden Acer chyba 17 cali (tzn takiej zwykłej wielkości) a drugi Toshiba 13 cali
ja się nie za bardzo znam na tych parametrach..T lubi te gadżety wiec sie zna;-)
no właśnie ja też się nie znam na wygląd patrzę :-D:-D:-D różowy fajny :-D:-D:-D nie no żartuję sobie ;-);-);-) w sumie to K musi mi wybrać za dużo tych parametrów ale się tak wstępnie rozglądam najlepiej używany bym chciała :sorry2: tylko nigdy nie wiadomo co się kupi :baffled:

no ja przybyłam na porodówkę o 15 ale skurcze miałam regularne co 3 min ale nie bolały tak bardzo..dopiero hardcore się zaczął od przebicia wód czyli od 20 i do 2:10 rodziłam
no to trochę się wymęczyłaś :-( bidulo a jak potem w ile doszłaś do siebie? bo ja cc miałam i nie zorientowana jestem ;-)
:-D:-D a jaki masz tel? bo ja przy LG shine mialam ten sam problem ale w koncu cos w tel trzeba było zmienic i juz działa:tak:
samsunga mam w sumie to faktycznie pamiętam że coś w tel się robiło ale poczekam na K to może pomoże :laugh2:

bo ja jak zwykle czekam :baffled: jeszcze ich nie ma:-(

a powiem Ci że szybko:tak: już po tygodniu miałam obkurczoną macicę całkiem i 10kg mniej :-) a uszczerbków podczas porodu nie doznałam żadnych bo miałam bardzo fajne dwie położne..
nic mnie nie bolało też juz po porodzie..zreszta po tym bólu porodowym to juz chyba nic nie boli:-D:-D:-D
no spoko :-) to szybciutko :tak:
to może na komunię już będzie się lepiej czuła bo to mama chrzestna mojego Kubusia i szkoda jakby jej nie było :-(

reklama
Agawa a wy macie 3 V ?
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Kasia nie kumam
zaby16.gif

Do góry