agataxk
Fanka BB :)
heheheheh dobra nie zrobię Ci tego![]()
w sumie możesz zrobic tylko szybko

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
heheheheh dobra nie zrobię Ci tego![]()
Albo pracują? ;-)co tu takie pustki
wszystkie się opalają czy co![]()
w sumie możesz zrobic tylko szybko![]()
Beti801 nie ładnie takczytać i nic się nie udzielać
![]()
... w gorące noceAnneczka najlepszego z okazji rocznicya mysle ze szybko wam przejda ciche dni w gorace;-)
![]()
napewno szybko przejdzieco tu takie pustki
wszystkie się opalają czy coja już po wizycie jestem niestety K ma żółtaczkę i wzięli go na naświetlanie
to pewnie ze dwie doby będzie się opalał :-(
no jakos tak dziwnie nie nadążałyśmyBeti no supcio było. Tylko nasze dzieci jakieś takie od nas szybsze![]()
właśnie przepłoszyła nas z przedszkolnego placu zabaw, miałam na zakupy jechać, ale bałam się tak podczas burzy sie plątać i pojechaliśmy do domu. I tak mam po 18 po P jechać to wtedy skoczymy ;-)Kurcze burza idzie![]()
no to ostro musiało byćburzowy dzień dzisiajdostałam bukiet róż ale i tak się nie odzywam
![]()
no to ostro musiało być![]()
znaczy mało było tych kfiotkówmyśli że mnie paroma " kfiotkami " przekupi![]()