reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
umieszczę Kajtusia w galerii na zamkniętym :tak:

Beti801 nie ładnie tak :evil::evil::evil: czytać i nic się nie udzielać :-D:-D:-D
mrowa1 no to ładnie :szok: nieźle dzień zaczynasz :rofl2::rofl2::rofl2:
anneczka1983 wszystkiego najlepszego :-):happy: na pewno się pogodzicie :tak:

Ostatnia edycja:
KOndzik przsyaprza mamie atrakcji wiec sie nie nudze;-):-D
Dudek ma zapalenie odpieluszkowe skóry i mamy go czesto wietrzyc stad lata na golasa
a jak zawsze jest goły i wesoly to murowane jest ze strzeli gdzies qpsztala. Jednego dnia strzelił 3 w ciagu godziny:-p:eek:
Anneczka najlepszego z okazji rocznicy:rofl2: a mysle ze szybko wam przejda ciche dni w gorace;-):-D

:szok::szok::szok: co tu takie pustki :szok::szok::szok:
wszystkie się opalają czy co :-D:-D:-D ja już po wizycie jestem niestety K ma żółtaczkę i wzięli go na naświetlanie :baffled: to pewnie ze dwie doby będzie się opalał :-(

wszystkie się opalają czy co :-D:-D:-D
Albo pracują? ;-):-D

Oby żółtaczka szybko przeszła :tak:

Beti no supcio było. Tylko nasze dzieci jakieś takie od nas szybsze :szok::-D

Anneczka dużo miłości na co dzień i od święta :tak:
Ja też miałam awanturę w ostatnia rocznicę :-(

Kurcze burza idzie :szok::eek:

Ostatnia edycja:
w sumie możesz zrobic tylko szybko :-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D

Beti801 nie ładnie tak :evil::evil::evil: czytać i nic się nie udzielać :-D:-D:-D
:-p:-p

Anneczka najlepszego z okazji rocznicy:rofl2: a mysle ze szybko wam przejda ciche dni w gorace;-):-D
... w gorące noce :-D

wszystkie się opalają czy co :-D:-D:-D ja już po wizycie jestem niestety K ma żółtaczkę i wzięli go na naświetlanie :baffled: to pewnie ze dwie doby będzie się opalał :-(
napewno szybko przejdzie :tak:

Beti no supcio było. Tylko nasze dzieci jakieś takie od nas szybsze :szok::-D
no jakos tak dziwnie nie nadążałyśmy :-D

Kurcze burza idzie :szok::eek:
właśnie przepłoszyła nas z przedszkolnego placu zabaw, miałam na zakupy jechać, ale bałam się tak podczas burzy sie plątać i pojechaliśmy do domu. I tak mam po 18 po P jechać to wtedy skoczymy ;-)

reklama
Do góry