reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
hejka!!!

Ja wpadłam na obiadek z dziećmi i idziemy dalej;-);-)zaraz sie spacerować;-)
park już zaliczyliśmy dziś:happy::happy::happy::happy:
Agatka no to super że wychodzą:happy:

Cześć dziewczyny.

My przed południem byliśmy na spacerze i lodach - pogoda wtedy była taka sobie - ciepło, ale bez rewelacji. A teraz grzeje równo - i dobrze, bo pranie mi się na balkonie suszy.

agunia271 Na noworodku podawałaś kiedyś przepis na ciasto z owocami albo śliwkami - taki fajny, prosty - masz go gdzieś może? Bo miałam ochotę i robiłam według innego i nie wiem co z niego wyjdzie.

Hej Dziewczynki. Niestety nie mamy teraz neta w domu ale w niedzielę powinien już wrócić. Niestety nie mam czasu Was teraz doczytać :-( ale postaram się nadrobić kiedyś.

Co u nas? My z Matusiem jesteśmy przeziębieni ale już lepiej. Teraz się martwię bo Dominik niekiedy zachowuje się tak jakby miał katarek a przecież w niedzielę chrzest. Poza tym jakoś leci :-)

widzę że mały ruch dzisiaj - zapewne przez piekną pogodę:-) choć teraz już zimno;
I spotkanie parkowe tak spontanicznie wyszło;-)

Kobietki ma takie pytanko:-) załóżmy że ugotuję zupe, która akurat posmakuje małemu i zostanie mi jeszcze na kilka porcji.. i teraz nie wiem jak i co zrobic zeby sie nadała do zjedzenia za jakis czas tzn. za tydzien czy dawa??

wiem ze to głupie pytanie ale nie wiem jak to zrobic zeby nie zaszkodzić;-)
Przełóż do słoików i zamroź ;-)
Na ile to już nie wiem :zawstydzona/y: Może google ci podpowiedzą :-D

reklama
ja bym zamroziła bo wszystko mrożę ale moze po prostu zapisz sobie dokladnie skladniki i potem odtworzysz, a poza tym to za tydzien moze mu już nie smakować;-)

Do góry