reklama
ania.chlopcy
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.
My przed południem byliśmy na spacerze i lodach - pogoda wtedy była taka sobie - ciepło, ale bez rewelacji. A teraz grzeje równo - i dobrze, bo pranie mi się na balkonie suszy.
agunia271 Na noworodku podawałaś kiedyś przepis na ciasto z owocami albo śliwkami - taki fajny, prosty - masz go gdzieś może? Bo miałam ochotę i robiłam według innego i nie wiem co z niego wyjdzie.
My przed południem byliśmy na spacerze i lodach - pogoda wtedy była taka sobie - ciepło, ale bez rewelacji. A teraz grzeje równo - i dobrze, bo pranie mi się na balkonie suszy.
agunia271 Na noworodku podawałaś kiedyś przepis na ciasto z owocami albo śliwkami - taki fajny, prosty - masz go gdzieś może? Bo miałam ochotę i robiłam według innego i nie wiem co z niego wyjdzie.
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Hej Dziewczynki. Niestety nie mamy teraz neta w domu ale w niedzielę powinien już wrócić. Niestety nie mam czasu Was teraz doczytać :-( ale postaram się nadrobić kiedyś.
Co u nas? My z Matusiem jesteśmy przeziębieni ale już lepiej. Teraz się martwię bo Dominik niekiedy zachowuje się tak jakby miał katarek a przecież w niedzielę chrzest. Poza tym jakoś leci :-)
Co u nas? My z Matusiem jesteśmy przeziębieni ale już lepiej. Teraz się martwię bo Dominik niekiedy zachowuje się tak jakby miał katarek a przecież w niedzielę chrzest. Poza tym jakoś leci :-)
Przełóż do słoików i zamroź ;-)Kobietki ma takie pytanko:-) załóżmy że ugotuję zupe, która akurat posmakuje małemu i zostanie mi jeszcze na kilka porcji.. i teraz nie wiem jak i co zrobic zeby sie nadała do zjedzenia za jakis czas tzn. za tydzien czy dawa??
wiem ze to głupie pytanie ale nie wiem jak to zrobic zeby nie zaszkodzić;-)
Na ile to już nie wiem

Czyli tzw weki? ;-)tak po prostu zamrozić? a gdzies tez slyszalam (ale nie wiem ile w tym prawdy) żeby włożyć do sloików i zagotować..i wtedy nie trzeba zamrazac..??
Nie wiem, bo ja nie robiłam

reklama