reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Beti zależy dla kogo :-D:-D ( żartuje ) kiedy Ci pasuje?? pisz na gg ;-)
Jeszcze nie wiem.. dam Ci znać. Zapytam P jeszcze, bo jak juz zacznę robić to potem trzeba. Ja tak co 3 tyg musiałam chodzić...
Agunia ja mam podobnego i bardzo jestem zadowolona z niego. Te nakładki normalnie w pralce piorę i super sie użytkują. :tak:

Agunia lista już wisi na drzwiach przedszkola ;-)
Ja teraz w maju muszę do zastępczych przedszkoli złożyć karty, na wakacje.:baffled:

Ostatnia edycja:
dzięki wielkie
mrówa nie zazdroszczę tych mrówek a próbowałaś taki proszek na nie kupić u moich teściów widziałam wysypany przy drzwiach wejściowych mają :tak:
Agunia nic się nie martw fryzjerem babeczka na pewno wprawiona ;-)a katalogu jeszcze nie oglądałam bo jej czasu mi brak na wszystko :angry:
Anita u mnie też wyginanie do tyłu i odrzut :tak: są na tapecie może to taki wiek :dry:

a zakupy udane, biały żakiecik z krótkim rękawem i spódnica w kwiaty :tak: dzięki Agunia za rady i towarzystwo :-) jeszcze korale sobie dokupiłam a jak szaleć to szaleć :-D

wczoraj byliśmy w prokocimiu i w sumie nic nowego się nie dowiedziałam po za tym że ma uważać na jedzenie dla M a mój pokarm jest bezwartociowy :szok: zasmuciła mnie i mam karmić bebilonem :baffled: na razie nic sobie z tego nie zrobiłam bo jakos ciężko mi :sorry2:

Ostatnia edycja:
cześć :-)
Croissanty_MissGoldBug_400x400.jpg

śniadanko ?? ;-)

Agawa fajnie, że zakupy udane :-) Kreację bedziemy - mam nadzieję - podziwiać na zdjęciach z komunii? ;-):-) Niestety pokarm mamy z czasem bardzo traci na wartości.. :-(
Anita współczuje kiepskiej nocki :baffled: Pociesz się, że juz niedługo powinien zacząć przesypiać całe bez budzenia ;-)

Strasznie mi zimno dziś ... brrr...:szok:

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Jakie pyszne śniadanko :-)

a Bebiko jest złe? musi być Bebilon? trochę się wykosztujesz..zresztą i tak zobaczysz jak na malego działa bo mój po Bebilonie miał zaparcia a jak zmieniłam na Bebiko to już kupa lux;-)

U nas zupełnie odwrotnie było ;-) A Bebilon jest/był w większych paczkach więc cenowo wychodził prawie tak samo ;-)

Strasznie mi zimno dziś ... brrr...:szok:

Masakra - dobrze ze się zubierałam :szok:;-)

Agawa wg mnie to całkiem przyzwoity czas na odstawienie :-) Jak dziecko starsze i bardziej świadome to zdarzają się problemy ;-) Super ze zakupy udane :-)

reklama
Cześć Babeczki1
To pyszne śniadanko mnie zwabiło:tak:

Idę dzis z Karolą do dentystki - ciekawe czy da sobie do paszczy zaglądnąć?
mixedsmiley042.gif

Kasia, no ciekawe;-) A była juz kiedyś? Ja byłam wczoraj - normalnie łzy mi z oczu z bólu leciały - masakra! Kolejna wizyta jutro - dla mnie to normalnie prawie traumatyczne przezycia. Dlatego z Mikim dodentysty musi pójść tato

Do góry