reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

znowu przeciąg...
agunia aż wstyd przyznać ale nie byłam sprawdzić listy w przedszkolu:zawstydzona/y:
agatax to nowości widzę serwujesz :-D:-D:-D:-D
smacznego!
co to ziółka szykujesz? :-D:cool2:
mnie się dzisiaj nie chce sprzątać :baffled: trochę wczoraj "odkurzyłam"
resztę w poniedziałek
mam dobrą wymówkę...jestem chora :szok:
dlatego nawet na obiad wprosiłam się do babci :cool2:
kasia no ja na szczęście jeszcze tylko raz...na historii :angry:
nie wiem co miałam jeszcze napisać...
pozdrowionka dla Was!

reklama
Helloł :-)
Ja dziś nie sprzątam ;-) tylko prasowanie mnie czeka :wściekła/y:
Męża zagoniłam do zmywania :-D

Crunch a ja na chemii siedzę to dopiero jest..;-):-p

Kawy jeszcze dziś nie piłam :szok:

Helloł :-)
Ja dziś nie sprzątam ;-) tylko prasowanie mnie czeka :wściekła/y:
Męża zagoniłam do zmywania :-D

Crunch a ja na chemii siedzę to dopiero jest..;-):-p

Kawy jeszcze dziś nie piłam :szok:
eeee...to super masz :-D:-D:-D

hehe takie to najlepsze;-)

kasiadove mój T właśnie odkurza:tak: zagonilam chlopa do roboty bo ja juz nie mam siły:baffled::no:

cos mnie gardło pobolewa wiec muszę szybko to zatrzymać;-) chyba mnie wczoraj przewiało nad wodą..strasznie wiało..
zdrówka i niech mąż posprząta i jeszcze wygrzeje :tak:;-):-)

Heloł ;-)
A was znów nie ma
36_1_6.gif

patyk.gif
patyk.gif
patyk.gif
patyk.gif
patyk.gif

Hej Dziewczynki. Przyznam że nie jestem w stanie nadrobić takich zaległości :-(
U nas wszystko dobrze. Było trochę strachu ale wczoraj odwiedziliśmy lekarza i chłopcy są zdrowi :-) Internetu niestety nie mamy w dalszym ciągu ale za tydzień jadę do Przemyśla (kolejna kontrolna wizyta u ortopedy z Dominikiem) i zabieram komputer ze sobą. Mam nadzieję że wgrają mi co potrzeba i będzie dobrze. Przyznam się Wam że wariuję bo mam wrażenie jakby odcięli mnie od świata. No i oczywiście bardzo stęskiłam się za Wami. Dajcie znać jak będziecie planowały jakieś parkowe to postaramy się wpaść. Czasami bywamy w parku ale póki co oprócz KasiDe nie spotkaliśmy nikogo.

Jak wiecie i pewnie widziałyście chrzciny za nami. Zaczęło się nieciekawie gdyż ksiądz który prowadził Mszę nie wiedział że ma kogoś ochrzcić i dużo nie brakowało a uciekłby nam. Na szczęście złapałam go przy drzwiach i było oki. Dominik przespał całą uroczystość i obudził się dopiero po wszystkim. Potem też było względnie oki.

Jak chrzciliśmy Matusia to proboszcz też nie raczył nikogo poinformować o tym że będą chrzciny :baffled:. Teraz było o tyle gorzej że w Białej był odpust i zaraz po Mszy ksiądz się tam wybierał więc złapałam go w ostatniej chwili.

Ostatnia edycja:
Witam w niedzielny poranek. Wczoraj zrobiła nam się niespodziewanie większa imprezka. Przyszli koledzy Dawida i Anety i Matuś z Darią w związku z tym poszli spać o 23. Może poszliby szybciej gdyby nie to że wujkowie bardzo chcieli towarzyszyć im i ciągle do nich zaglądali. Dominik natomiast to złote dziecko. Poszedł spać o 20. i obudził się jak zwykle o 2. Krzyki wrzaski i śpiewanie ani trochę mu nie przeszkodzało.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

jakoś zleciały te ostatnie dni.
W czwartek zaliczyłam z chłopakami bilanse - zaległy 6-latka i od razu 4-latka.
W piątek byłam z Piotrkiem u urologa dziecięcego - i tu kicha - kwalifikuje się do zabiegu. Lekarz powiedział, że w piątek prawdopodobnie miałby wolny termin ale wczoraj zaczęli obaj smarkać i pokaszliwać więc jak będę w środę do niego dzwonić to będę pytać o inny termin i jak wygląda uciążliwość po zabiegu. (w ramach chirurgi jednego dnia, w znieczuleniu ok.45min i godzina na obserwacji)
A wczoraj byłam na stanikowym zlocie. :) Pomierzyłam mnóstwo staników, kupiłam od Ewy - podobny do tego Λευκώματα Ιστού Picasa - Rea - Effuniak tylko jasnofioletowy. Pomierzyłam bluzki i sukienki od BiuBiu

Do góry