reklama
hej dziewczątka, nie zapomniałam o Was ;-) Tylko ostatnio miałam duzo pracy, w dodatku kaszel mnie nie opuszcza od półtorej tygodnia
słyszałam że jutro piwkowe, bawcie się dobrze, ja nie przyjdę bo musze się kurować po pracy
chciało się iść na cały etat he he ;-)
Agawa jak Twoja praca? Jak po wizycie w Prokocimiu z Mikołajkiem?
Ania chłopcy spóźnione życzenia urodzinowe - spełnienia marzeń
słyszałam że jutro piwkowe, bawcie się dobrze, ja nie przyjdę bo musze się kurować po pracy

Agawa jak Twoja praca? Jak po wizycie w Prokocimiu z Mikołajkiem?
Ania chłopcy spóźnione życzenia urodzinowe - spełnienia marzeń
Ostatnia edycja:
anneczka1983
Fanka BB :)
a ja właśnie wszamałam kawał sernika z rosą 

ania.chlopcy
Dzień dobry.
A co to za bijatyki z rana?
:-)
I nieźle sobie dogadzacie - kawa, ciasteczka.

Ale pogoda dzisiaj. Dzisiaj pracowałam do 18, potem jeszcze zaliczyłam pocztę i do domu wracałam już w super ekspresowym tempie bo takie piękne czarne chmury wisiały nad osiedlem. Nie minęło 5 minut jak weszłam do domu i lunęło. Ale popadało, popadało po czym zrobiła się piękna tęcza.
A co to za bijatyki z rana?

I nieźle sobie dogadzacie - kawa, ciasteczka.

Ale pogoda dzisiaj. Dzisiaj pracowałam do 18, potem jeszcze zaliczyłam pocztę i do domu wracałam już w super ekspresowym tempie bo takie piękne czarne chmury wisiały nad osiedlem. Nie minęło 5 minut jak weszłam do domu i lunęło. Ale popadało, popadało po czym zrobiła się piękna tęcza.
Massiek
Ania obawiam się że w takim obwodzie mogłabym się udusićudało ci się znaleźć coś w jej rozmiarze?
Jakbyś chciała 60E to z bólem serca sprzedaję swoją Lolę Freya Lola Truffle plunge bra. (kupiona w tym sklepie, używana, stan bardzo dobry, 55zł) jakbyś chciała to mogę ci ją wysłać i sobie przymierzysz ja ją nosiłam przy zbliżonych wymiarach. (tylko pod miałam trochę mniej)
ania.chlopcy
Ania obawiam się że w takim obwodzie mogłabym się udusić:-) ale dzięki za dobre chęci ;-)
Tak się tylko na początku wydaje.

reklama
Massiek
myślisz że mi się może udać normalnie oddychać w takim obwodzie? ? ?Tak się tylko na początku wydaje.Obwody się rozciągają.