reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Hejka!!!

OOO rany Beti:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:co za pech na dzień dobry:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dana gratulki dla pierchurki:tak::tak::tak:
Kasiu pyszne goferki zrobiłas;-);-);-):-D:-D
Agatka piekna kreacja, ja potrzebuje na szczęście dopiero na jesień:happy2::cool2:
Anita kurcze:-:)-:)-(to współczuje atrakcji:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ooo Nikia i jak zadowolona?? zdrowka dla ciebie:happy2::happy2::happy2:

reklama
Witam :-)
Skorzystam z kawki bo nie mogę się dobudzić ;-)

Anita bardzo współczuję strat :sad: Mam nadzieję że dostaniecie jakiś zwrot z ubezpieczenia :blink: Moze jak trochę podeschnie to będzie lepiej wyglądało :blink:

Beti :szok: dobrze ze nic się nie stało :tak:

Dziewczyny kto będzie na spotkaniu? Bombaj? Która godzina?

dziewczynki mam pytanko... ten temat był ale dawno i nie pamiętam,.,któras z was kupowała ten dywan wlochacz shaggy tylko nie wiem ktora?? i jak sie oplaca bardziej z allegro czy u nas w Tarnowie?? a jeśli u nas to gdzie??? polećcie cośik:tak::tak::tak:

Nikia pewnie dziś świętuje bo dziś dzień pielęgniarki :-)
piel%C4%99gniarka3.gif

cześć :-)
Massiek ale się uśmiałam :-D Jak Pani chce to ja moge przyjść i jej powiedzieć jakie to są brzydkie słowa ;-):-D
Kasiu super gorfy :tak: Weź na spotkanie :-)
Dana spotkanie dziś, więc spokojnie zdążysz :tak:
Hehe to ja też mogę przyjść. :-)
Gofrów już ni ma :zawstydzona/y:
Dana spotkanie dziś dopiero :-)

A wiecie co? u Karoli w przedszkolu w grupie kilkoro dzieci zeszłorocznych odrzucili :blink: (bo jednio z rodziców nie pracuje) Trochę mi się smutno zrobiło bo dzieciaki się zżyły, ale może jeszcze coś się zwolni ;-)

reklama
Do góry