reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

ja akurat jestem w pracy w niedzielę, szkoda :dry:
Agawa gratulacje zakończenia pracki, choc ta kosmetyka, to czasem jeszcze sporo czasu zajmuje, nie? ;-)

u mnie też zimno, w polarze chodze
Nat dalej ma spory katar, w końcu ide dziś z nią do lekarza po kropelki, a dzis miała być szczepiona. Już chyba ze 3 wezwania dostałam he he.

reklama
ja akurat jestem w pracy w niedzielę, szkoda :dry:
Agawa gratulacje zakończenia pracki, choc ta kosmetyka, to czasem jeszcze sporo czasu zajmuje, nie? ;-)

u mnie też zimno, w polarze chodze
Nat dalej ma spory katar, w końcu ide dziś z nią do lekarza po kropelki, a dzis miała być szczepiona. Już chyba ze 3 wezwania dostałam he he.
o to szkoda :-(z tą niedzielą
kosmetyka zajmuje trochę ale to już nie trzeba tak umysłu wytężać więc można siedzieć :-D;-)
zdrówka dla Natalki:tak:

hejka!
nikia zdróweczka dla Was!
zadowolona jesteś z pracy?
agatax Ty mi tu nie rób takiej reklamy ;-)
a dzieci...jak dzieci...spacyfikowane :cool2::cool2::cool2:
fajnie, że Amelka grzecznie poszła na rosołek do przedszkola ;-)
agunia to gdzie w końcu kupiłaś? super kolory :-)

zapraszam na kawkę
zdjecie.jpg

o kawka :-)
Agunia - super, ze zakupy udane :-)
Agawa - no to teraz już z górki :-)

Kasiade, Nikia - zdróweczka dla dzieciaczków :happy2:

reklama
hej
my w niedizele bedziemy w Miechowie wiec tez nie bedziemy:dry:
Crunch ciekawa jestem czy w piwnicy jakis bimber pedzisz;-)
Agata Amelka rosołkowa panienka:-D wiadomo czym ja przekupic:-p:-D
Agunia super ze zakupy udane ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry