reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Witam się sobotnio:tak::tak::tak:
Kasiu ale fajne książeczki;-);-);-)to miałas wyjazdowy tydzień;-)
Ania mamie przyszły biustonosze jest super zadowolona jeszcze raz dzięki:happy2::happy2:
ale dziwaczny wozek:-D:szok::szok:
a mnie się dziś śniło ze nad morzem byłam:cool2::cool2::cool2:
ja truskawki pożeram:-Dpycha są;-):-)

reklama
ania chłopcy ale cudo:-) chce taki :tak: strasznie mi się spodobało ;-)
agunia i jak pogodę udaną miałaś :-D

co dziś pustki takie :confused: mi właśnie posta wcięło :baffled: no nic wracam do nauki :dry:

Ostatnia edycja:
U nas pogodowa masakra. Ciągle pada, a jak już przestaje to jest kosmiczny wiatr. Po prostu tragedia i cięzko z dziećmi gdziekolwiek wyjść. Na szczęście obaj są znośni i jak coś to siedzą na balkonie.

Dzień dobry. Rano straszyło deszczem, a teraz całkiem przyjemnie się zrobiło.
Ostatnio dostałam w pracy Vouchery do kina, więc wybraliśmy się dzisiaj spacerkiem do CinemaCity na Zakopiance na Dzielny Despero. W sumie bajka taka sobie, chłopakom się podobała, chociaż dla Piotrusia była trochę za długa i kawałkami się bał - 2/3 filmu przesiedział u mnie na kolanach.

kasiadove, agawa25 Poszukałam z ciekawości więcej na temat teog cuda i to wynik:
http://www.papilot.pl/lifestyle/news/2009/05/4020.html
Taga 2 in 1 Stroller and Bike - Red : mothercare
Cena - bagatela jedynie 1700 funtów.

agunia271 Fajny sen. Cieszę się, że mama zadowolona ze stanikowej rewolucji. :tak:;-)

Miłej soboty.

Witam :-)
U mnie dziś sobota porządkowa ;-) nawet nie wiem kiedy zleciała :szok:

pogode mialam bajeczną...a morze śliczne, niebieskie...ech rozmarzylam się:-D
Agunia to chyba nie byłaś nad Bałtykiem :-D

Ania phi drobnostka ;-)

Karola u nas też masakryczny wiatr :wściekła/y: Do tego co chwilę pochmurnie/słonecznie/deszczowo :angry: Chociaż od 2 godzin jakby lepiej :tak:

Ania no to nieźle sobie kosztuje :szok: ale super jest :tak: może kiedyś potanieje jak będziemy babciami :-D:-D:-D

ja dziś nie wychodziłam nawet taki wiatr :no: czytam i czytam i mi już uszami wychodzi :baffled::baffled::baffled:

\witam niedzielnie!!!

Kasiu chyba nie:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::-D
Agawa powodzenia na egzaminie:cool2::cool2::cool2::happy2:

mam nadzieję że dziś cieplej bedzie:happy2:miłej niedzieli:cool2:

reklama
hejka
Agawa powodzenia!!!
Madzikm juz wiem wszystko rozmawialam z bratowa:tak: i jak po weselu?

a ten wózek i rower wogole mi sie nie podoba:no: jak z kosmosu:-p
cóz za stara jestm i nowa moda wraca;-)

Do góry