reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Tarnów

reklama
Aniu oczywiście masz rację z tym przedszkolem. Ja nie mówię o sytuacji kiedy dziecko ma katar czy kaszle bo niekiedy trzeba by było siedzieć przez cały miesiąc z maluchem. Chodzi o to że niektorzy rodzice są po prostu nieodpowiedzialni i wysyłają chore dziecko do przedszkola/szkoły. A kciuki oczywiście będziemy trzymać &&&&

Hejka wszystkkieggo naj naj wszystkim mamom!!!!

I
dla Igorka w 2 urodzinki wszystkiego co najlepsze

urodziny.jpg

Witam :-)
Agunia pyszności ;-)
Agawa, Anita ja nie dam rady do parku :zawstydzona/y: Idę do mamy na ciacho :-)
Ania super ze Dzień Matki zaliczony :-)
U nas mamy maja dostać różyczki a tatusiowie słoneczka :-)ale to jest tajemnica oczywiście :-D

Igorku sto lat!!!
Dużo zdrowia, radości i uśmiechu!!!

urodziny_niesodzianka1_d.jpg

Dla wszystkich forumowych mam samych radości!

2646.JPG

reklama
Igorku wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek !!!!!!!!!!!!!!!
zyrafa_d.jpg

i dla nas mamusiek wszystkiego najlepszego w dniu naszego swieta!!!!!

mama1_d.jpg

mnie nei bedzie w parku wiec zycze udanego spotkania:tak:
Kasiu to ci tajemnica;-):-D ja u nas niewiem co bedzie :-pwiem tylko niektóre piosenki i wierszyki ktore Mela mi spiewa i recytuje;-)
wczoraj byłam zawieźć rózne napoje i słodycze bo pani dyr poprosiła nas o zasponsorowanie co by jak najatniej wyszła cała impreza:tak: zreszta mówiła ze ejździła po róznych firmach i prosiła o sponsoring i duzo firm małych jej pomogło w przeciwieństwie do suzych:confused2::baffled:
Agata jak Amelka ? pracujesz?

Do góry