reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Cześć dziewczynki

Agunia - Doma bardzo dzielna :tak:i jak miło, że o wszystkich pamietała :happy:
Beti - super przepisy - strasznie mam ochotę na ostatni - jak uda mi się dziś kupic pieczarki to robię :-)
Crunch - zdróweczka dla Was i udanej imprezki :-)
Ania - uściskaj Piotrusia i zdróweczka dla Was:happy:
Kasia - fajnie, że Karolinka zadowolona :happy:
Mrowa - no rzeczywiście pracowita jesteś jak mróweczka :tak:

reklama
Co do parku to się troche rozczarowałam ostatnio..byłam tam pare lat temu i myslałam, ze skoro tyle ludzi chodzi do parku to coś zmienili, a szczerze powiem, że nie za wiele tam jest jak na taka liczbe dzieci..powinien byc jakis większy ten plac zabaw i drewniany..:tak:przynajmniej według mnie
tak jak jest na osiedlach:tak:
teraz jak jakies dziecko zajmie hustawke to juz kaplica i inne szans nie maja przez najblizsze pol godziny

Anita :szok::szok::szok: a jaki jest? Drewniany przecież??? :sorry:
Wg mnie jest ok i nie ma co narzekać :tak:

Anita - drewniany - i bardzo fajny :-) ale jak bedzie taka pogoda i jeszcze mokro to żadna przyjemniość dla dzieci:baffled:

Ja wysyłam Amelke w niedzielę do kina z Jackiem na Potwory kontra obcy na 14 :happy:

Dzień dobry.

Rano jak wstałam to mówić nie mogłam. Gardło niby nie boli, ale takie kluch czuję. Ściągnęłam szwagierkę i wyskoczyłam do przychodni - na razie żyć będę ;-) - mogę zostać jeszcze na Bioparoxie a jak będzie gorzej to mam Duomox.

agunia271 Poszalała Doma zakupowo. I kochana, że tak o wszystkich pamiętała.

anitaa84 Dla mnie park jest OK, chociaż jakby jeszcze kilka huśtawek się pojawiło to było by jeszcze lepiej. :tak:

Muszę zobaczyć co do przepisów powklejałyście bo mam zaległości w innych wątkach. ;-)

Ja wysyłam Amelke w niedzielę do kina z Jackiem na Potwory kontra obcy na 14 :happy:

U mnie Michał chce na to iść. Zobaczymy - może w przyszłym tygodniu się wybierzemy. Ciekawe czy moje vouchery na to działają. (pani w kasie niby mówiła że tak, ale to jest 3D, a wydawało mi się że na nie już nie)

reklama
Do góry